![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: nie, 28 wrz 08 Skąd: MDC Nr użytkownika: 1,492 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Myślę, że wielu już zastanawiało się gdzie tu oddać swój zepsuty samochód, żeby było tanio szybko i profesjonalnie
![]() ![]() ![]() Napiszcie jeszcze co Wam naprawiali, żeby wszystko było jasne ![]() Ten post edytował piotrMDC nie, 28 wrz 2008 - 04:29 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 58 Dołączył: wto, 13 lis 07 Nr użytkownika: 880 Płeć: Kobieta ![]() |
STANOWCZO NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!
WARSZTAT NA STASZICU - UL.HARCERSKA - MECHANIKA POJAZDOWA,BLACHARSTWO,LAKIERNICTWO naprawa blacharska (najechanie na tył) trwała od 20.04.2010r do dnia 25.08.2010r i się nie zakończyła pomyślnie - poprostu zabrałam stamtąd samochód bo to już trwało stanowczo za długo - Pan Andrzej spartolił robotę narażając Mnie na 1350zł dodatkowych opłat części (które zepsuł) poprostu porażka - facet oglądał blacharstwo chyba tylko na filmach :/ nie posiada nawet żadnych kompletnych narzędzi do takowych napraw :/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 02:47 |