![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Ma ktoś już jakieś info odnośnie wykonawców?
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
Człowiek ......, że nie dopuszcza do swojej główki, faktu, że w mieście nie istnieją tylko fani dziadygów i muzycznego badziewia dla mas, tylko też ludzie, którzy doceniają dobrą i szeroko-kulturową muzykę i tacy, też chętnie spędzili by czas w plenerze na dniach miasta. Szacowny pan Olo, wkłada do jednego wora, wszystkich którzy są pod jednym szyldem np. hiphopu. Jak już pisałem, niema co porównywać Tede do OSTR, bo to dwa podmioty różne o 180 stopni w tym co pokazują na scenie. OSTR prezentuje niszowe podejście do hiphopowej kultury, a TEDE, to zwykła popelinka i popierdółka dla dresowego odbiorcy. Nie nie jestem fanem hiphopu, jestem fanem dobrej muzyki. Sam zajmuje się produkcją i udźwiękowianiem imprez, głównie hh. A scena zagłębiowska stoi na przyzwoitym poziomie. Tyle, że pewnie nie wielu z was wie, kto ją nawet dobrze reprezentuje. To mój ostatni post na tym forum, bo dyskusja z tak ................ ludźmi mija się z celem. Jeżeli trzeba mieć tylko jeden pogląd, a każdy inny jest zły, w dodatku popierany argumentami wyssanymi z....
Ten post edytował kwintosz sob, 19 cze 2010 - 23:28
Powód Edycji: wykasowane wulgaryzmy i wycieczki osobiste
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:15 |