![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Ma ktoś już jakieś info odnośnie wykonawców?
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
widzę, że niema sensu dyskutować z ludźmi, którzy na hasło OSTR odrazu mają skojarzenie PEJA TEDE. To o wiele bardziej głupie, niż moje perfekt- dziadygi. Olo jesteś śmiesznym typem, niema sensu prowadzić z tobą dyskusji.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
widzę, że niema sensu dyskutować z ludźmi, którzy na hasło OSTR odrazu mają skojarzenie PEJA TEDE. To o wiele bardziej głupie, niż moje perfekt- dziadygi. Olo jesteś śmiesznym typem, niema sensu prowadzić z tobą dyskusji. A z czym mi się ma kojarzyć, z szantami i EKT Gdynia czy z Joanną Rawik. Piszemy o czołówce polskiego hip hopu, czy rapu jak kto woli. Może to przypadek, że "W piątek 30 maja na placu US przy alei Piastów pojawią się największe gwiazdy polskiej rap gry: Tede, OSTR z Dj'em Haemem". Z pewnością na kolejnych dedegie dwazerojedenjeden nie zobaczysz Peji z Ostrym ale źródło jest to samo. Masz jakieś pojęcie o polskim hip hopie, czy tak se popisujesz na forum? Posłuchałeś płyty "Tylko dla dorosłych", że chcesz ją puszczać swoim dzieciom? Byłeś kiedyś na koncercie festynowym Tede i posłuchałeś rozważań o jeżu na ci.., że zaprosisz na ten koncert swoje dziecko? I na koniec. Śmieszni ludzie też są potrzebni.. Do Daniela. Drogi Danielu. Te matki z dziećmi nie mają 118 lat jak ja i nie mogą sobie pohulać na koncertach po okolicach bliskich i dalekich. To miejskie święto jest jedną z nielicznych okazji między kleikiem a pieluchą, żeby choć trochę pożyć. Zapewne w przyszłym roku nie przyjdą i....szkoda. Ten post edytował kwintosz sob, 19 cze 2010 - 23:25
Powód Edycji: wycięte wylgaryzmy
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:05 |