![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Ma ktoś już jakieś info odnośnie wykonawców?
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 35 Dołączył: pią, 05 mar 10 Nr użytkownika: 3,748 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Byłem tylko w sobotę i generalnie podobało mi się. Pomijam gusta i guściki
![]() Poza tym moim skromnym zdaniem mogli by jakoś inaczej rozwiązać kwestię sceny/ tych budek itp. Po pierwsze jeśli już ktoś chce zjeść to powinien mieć jako taki luz, a nie przebijać się z jedzeniem przez tłumy. Raz, że ma się małe szanse donieść takiego hotdoga do celu, a dwa małe szanse, że kogoś nie ubrudzimy. Do tego zgraja małolatów z papierosami w gębie. Nie da się praktycznie stanąć gdzieś przed sceną żeby jakiś gówniarz nie dmuchał ci w twarz. Podobno w piątek było jeszcze gorzej pod tym względem. Kolejny idiotyzm to rodzice z dziećmi w wózkach przeciskający się przez te tłumy. Powiedzcie mi czy Ci ludzie mają rozum? Nie dość, że w tłumie może się wszystko wydarzyć, to jeszcze brak powietrza, pełno ludzi z papierochami itp. Kompletny brak wyobraźni... Szczerze to lepiej jak dni były na Zielonej. Więcej miejsca, ładniejsza okolica. Jedyny minus to odległość od centrum, ale czy komuś spacer zaszkodził? ![]() Podsumowując impreza udana. Na podobnym poziomie co rok temu, ale da się też jeszcze dużo zrobić. Zobaczymy nasze szanowne władze wymyślą za rok ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:04 |