![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 19 Dołączył: pon, 28 gru 09 Nr użytkownika: 3,629 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam wszystkich,
Kilka miesięcy temu otworzyliśmy z żoną w naszym mieście sklep kosmetyczny + środki czystości, chemia. Pogoda ostatnio jest nijaka, a ludzie pochowani są w ciepłych domach i być może w większej ilości niż zwykle przeglądają forum D.G. ![]() Proszę o wypełnienie ankiety składającej się z kilku pytań, co powinno zająć jedynie kilka chwil: --> ANKIETA Pytania wydają się być skierowane głównie do Pań, ale Panów też ankieta obejmuje ponieważ w asortymencie są także kosmetyki męskie ![]() Chętnie przeczytam dodatkowe opinie i uwagi. Mam nadzieję, że ankieta przynajmniej w jakiejś części sprawdzi się, co w efekcie może być korzystne dla klientów a w ostateczności dla rozwoju sklepu. Pozdrawiam. Ten post edytował magart czw, 20 maj 2010 - 02:58 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 103 Dołączył: pią, 10 lis 06 Skąd: Mydlice North Nr użytkownika: 277 ![]() |
Mam nadzieję, że każdy klient zdaje sobie sprawę z tego, że "nachalność" sprzedawcy to skutek polityki danej sieci handlowej. Też nie lubię jak od wejścia jestem atakowany propozycją pomocy, z drugiej jednak strony zdarzają się klienci, którzy oczekują tego, że sprzedawca sam zacznie rozmowę i potrafią zrobić dym na pół sklepu jeśli tak się nie stanie
![]() Pewnie jest jakiś złoty środek, trzeba go tylko znaleźć. -------------------- 127.0.0.1 sweet 127.0.0.1
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Mam nadzieję, że każdy klient zdaje sobie sprawę z tego, że "nachalność" sprzedawcy to skutek polityki danej sieci handlowej. Pewnie tak. A największa paranoja jest kiedy widzę sprzedawców z "butików" kucających przy wychodzeniu ze sklepu żeby czasem ich nie zliczył system jako klientów ![]() ![]() Pewnie jest jakiś złoty środek, trzeba go tylko znaleźć. Na tym polega dobry sprzedawca żeby potrafił to wyczuć. Niestety u nas się trochę "upodlił" że tak powiem ten zawód - chyba przez markety gdzie sprzedawcy zarabiają marne grosze - i wszystkim się wydaje, że sprzedawcą to już w ostateczności może być każdy. Nic bardziej mylnego, do tego też trzeba mieć talent jak do wszystkiego innego. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:57 |