IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Nowy sklep z kosmetykami i środkami czystości, proszę o opinię i wypełnienie ankiety
magart
post czw, 20 maj 2010 - 02:55
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 3,629

Witam wszystkich,

Kilka miesięcy temu otworzyliśmy z żoną w naszym mieście sklep kosmetyczny + środki czystości, chemia.
Pogoda ostatnio jest nijaka, a ludzie pochowani są w ciepłych domach i być może w większej ilości niż zwykle przeglądają forum D.G. wink.gif . Postanowiłem więc, za pomocą szanownych forumowiczów dowiedzieć się nieco więcej o potrzebach potencjalnych klientów. Wiadomo - sklep jest dla ludzi i dzięki nim istnieje, stąd Wasza opinia oraz sugestie są bardzo ważne.
Proszę o wypełnienie ankiety składającej się z kilku pytań, co powinno zająć jedynie kilka chwil:
--> ANKIETA
Pytania wydają się być skierowane głównie do Pań, ale Panów też ankieta obejmuje ponieważ w asortymencie są także kosmetyki męskie smile2.gif
Chętnie przeczytam dodatkowe opinie i uwagi.
Mam nadzieję, że ankieta przynajmniej w jakiejś części sprawdzi się, co w efekcie może być korzystne dla klientów a w ostateczności dla rozwoju sklepu.

Pozdrawiam.

Ten post edytował magart czw, 20 maj 2010 - 02:58
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Bartek84
post wto, 08 cze 2010 - 15:13
Post #2

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 277

Mam nadzieję, że każdy klient zdaje sobie sprawę z tego, że "nachalność" sprzedawcy to skutek polityki danej sieci handlowej. Też nie lubię jak od wejścia jestem atakowany propozycją pomocy, z drugiej jednak strony zdarzają się klienci, którzy oczekują tego, że sprzedawca sam zacznie rozmowę i potrafią zrobić dym na pół sklepu jeśli tak się nie stanie smile2.gif
Pewnie jest jakiś złoty środek, trzeba go tylko znaleźć.

--------------------
127.0.0.1 sweet 127.0.0.1

+Quote Post
vacu
post wto, 08 cze 2010 - 17:21
Post #3

Smokin' nigga

Nr użytkownika: 85
GG: 2275899 status gadu-gadu
Tlen: vacu status tlen

CYTAT(Bartek84 @ wto, 08 cze 2010 - 15:13) *
Mam nadzieję, że każdy klient zdaje sobie sprawę z tego, że "nachalność" sprzedawcy to skutek polityki danej sieci handlowej.

Pewnie tak. A największa paranoja jest kiedy widzę sprzedawców z "butików" kucających przy wychodzeniu ze sklepu żeby czasem ich nie zliczył system jako klientów wink.gif Gdzieś słyszałem, że w którymś sklepie nawet klienta poproszono o schylenie się w tym celu blink.gif

CYTAT(Bartek84 @ wto, 08 cze 2010 - 15:13) *
Pewnie jest jakiś złoty środek, trzeba go tylko znaleźć.

Na tym polega dobry sprzedawca żeby potrafił to wyczuć. Niestety u nas się trochę "upodlił" że tak powiem ten zawód - chyba przez markety gdzie sprzedawcy zarabiają marne grosze - i wszystkim się wydaje, że sprzedawcą to już w ostateczności może być każdy. Nic bardziej mylnego, do tego też trzeba mieć talent jak do wszystkiego innego.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:57
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza