IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> W.O.R.D., Skaranie Boskie !!!!!!!
kris72
post wto, 01 cze 2010 - 19:22
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 3,901

Co sądzicie o poruszaniu się po drogach Dąbrowy Górniczej ? Nie dość że rozkopana troszkę i dziury to tu to tam , to jeszcze zjeżdżają się NAUKI JAZDY z połowy województwa . Wiem że gdzieś trzeba się uczyć ,ale czemu tylko tu ???!!! wystarczy wyjechać do Będzina , Sosnowca czy Czeladzi by samochodzik z "L"-ką stał się rzadkością na drodze , a tu ? nie ma chyba odcinka 100 metrów bez Nauki -świątek,piątek i niedziela.....A może dało by się egzaminy robić np. losowo - Będzin , Sosnowiec itd... niech tam też sobie jeżdżą i poznają uliczki , a ruch się tu troszkę rozładuje ......
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
marcin.p
post wto, 01 cze 2010 - 20:08
Post #2

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 446
GG: 11390668 status gadu-gadu

L-ki jeżdżą tam, gdzie są WORD-y (w większości). Proste. Jak Ci coś nie pasuje to się wyprowadź do Będzina albo przesiądź się na komunikację.

--------------------
Pozdrawiam!
Marcin

+Quote Post
kris72
post wto, 01 cze 2010 - 21:58
Post #3

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,901

CYTAT(marcin.p @ wto, 01 cze 2010 - 20:08) *
L-ki jeżdżą tam, gdzie są WORD-y (w większości). Proste. Jak Ci coś nie pasuje to się wyprowadź do Będzina albo przesiądź się na komunikację.

Jak dla Ciebie to takie - proste - to sam się wyprowadż gdziekolwiek . Mnie chodzi o równe traktowanie - nie prosiłem się o WORD ani nikt o to nikogo nie pytał ,

+Quote Post
Kamil_
post wto, 01 cze 2010 - 23:40
Post #4

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 782

CYTAT(kris72 @ wto, 01 cze 2010 - 20:58) *
CYTAT(marcin.p @ wto, 01 cze 2010 - 20:08) *

Jak dla Ciebie to takie - proste - to sam się wyprowadż gdziekolwiek . Mnie chodzi o równe traktowanie - nie prosiłem się o WORD ani nikt o to nikogo nie pytał ,

biedactwo...

Chcesz równego traktowania a Lke traktujesz gorzej. Czysta hipokryzja...

+Quote Post
mawwm
post śro, 02 cze 2010 - 08:05
Post #5

kocham Moje Miasto

Nr użytkownika: 1,335

CYTAT
Chcesz równego traktowania a Lke traktujesz gorzej. Czysta hipokryzja...

no, nie do końca - mnie L-ka wymusiła pierwszeństwo, instruktor w tym czasie beztrosko gawędził przez telefon, przyhamowałem aby wpuścić L i zostałem najechany z tyłu. Instruktor i kursantka w sądzie zeznali, że ich autko poruszało się prawidłowo. I wierz mi @Kamil_, że za równe jak powiadasz traktowanie L-ki zostałem ukarany wypłaceniem przez ubezpieczyciela tylko połowy należnego mi odszkodowania.
Inny przykład - brama wyjazdowa z WORD-u i L-ka stojąca w poprzek drogi, instruktor równie spanikowany jak kursant, a ul. Tysiąclecia dość ruchliwa, w końcu to wyjazd na DK 94.
Czy instruktorzy aby na pewno mają kwalifikacje do nauczania innych?
Dlaczego wszyscy chcą się uczyć jeździć tam gdzie będą zdawać egzamin, czy po zdaniu takowego też będą poruszać się wyłącznie w promieniu kilku kilometrów od WORD-u?

--------------------
Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:30
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza