![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: wto, 01 cze 10 Nr użytkownika: 3,901 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co sądzicie o poruszaniu się po drogach Dąbrowy Górniczej ? Nie dość że rozkopana troszkę i dziury to tu to tam , to jeszcze zjeżdżają się NAUKI JAZDY z połowy województwa . Wiem że gdzieś trzeba się uczyć ,ale czemu tylko tu ???!!! wystarczy wyjechać do Będzina , Sosnowca czy Czeladzi by samochodzik z "L"-ką stał się rzadkością na drodze , a tu ? nie ma chyba odcinka 100 metrów bez Nauki -świątek,piątek i niedziela.....A może dało by się egzaminy robić np. losowo - Będzin , Sosnowiec itd... niech tam też sobie jeżdżą i poznają uliczki , a ruch się tu troszkę rozładuje ......
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
L-ki jeżdżą tam, gdzie są WORD-y (w większości). Proste. Jak Ci coś nie pasuje to się wyprowadź do Będzina albo przesiądź się na komunikację.
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: wto, 01 cze 10 Nr użytkownika: 3,901 Płeć: Mężczyzna ![]() |
L-ki jeżdżą tam, gdzie są WORD-y (w większości). Proste. Jak Ci coś nie pasuje to się wyprowadź do Będzina albo przesiądź się na komunikację. Jak dla Ciebie to takie - proste - to sam się wyprowadż gdziekolwiek . Mnie chodzi o równe traktowanie - nie prosiłem się o WORD ani nikt o to nikogo nie pytał , |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
L-ki jeżdżą tam, gdzie są WORD-y (w większości). Proste. Jak Ci coś nie pasuje to się wyprowadź do Będzina albo przesiądź się na komunikację. Jak dla Ciebie to takie - proste - to sam się wyprowadż gdziekolwiek . Mnie chodzi o równe traktowanie - nie prosiłem się o WORD ani nikt o to nikogo nie pytał , biedactwo... Chcesz równego traktowania a Lke traktujesz gorzej. Czysta hipokryzja... |
|
|
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT Chcesz równego traktowania a Lke traktujesz gorzej. Czysta hipokryzja... no, nie do końca - mnie L-ka wymusiła pierwszeństwo, instruktor w tym czasie beztrosko gawędził przez telefon, przyhamowałem aby wpuścić L i zostałem najechany z tyłu. Instruktor i kursantka w sądzie zeznali, że ich autko poruszało się prawidłowo. I wierz mi @Kamil_, że za równe jak powiadasz traktowanie L-ki zostałem ukarany wypłaceniem przez ubezpieczyciela tylko połowy należnego mi odszkodowania. Inny przykład - brama wyjazdowa z WORD-u i L-ka stojąca w poprzek drogi, instruktor równie spanikowany jak kursant, a ul. Tysiąclecia dość ruchliwa, w końcu to wyjazd na DK 94. Czy instruktorzy aby na pewno mają kwalifikacje do nauczania innych? Dlaczego wszyscy chcą się uczyć jeździć tam gdzie będą zdawać egzamin, czy po zdaniu takowego też będą poruszać się wyłącznie w promieniu kilku kilometrów od WORD-u? -------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:30 |