IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> A może by tak..., ... bloga?
Migel
post nie, 30 maj 2010 - 23:16
Post #1

UZYTKOWNIK
**

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 3,779

Pomysł mnie męczy od paru tygodni i w końcu odważam się go ogłosić wszem i wobec na forum kibiców MKS:

Szukam chętnych do prowadzenia nieoficjalnego, kibicowskiego bloga (głównie) o drużynie (Enion Energia/Tauron*) MKS Dąbrowa Górnicza oraz w nieco mniejszym stopniu o reszcie siatkarskiego światka. Już jakiś czas temu miałem już dość przyjemnie wyglądającą stroniczkę na serwerze wordpress.com (dużo możliwości w edycji wyglądu bloga, ładne szablony, łatwa obsługa i wiele innych zalet) i nosiłem się z zamiarem samodzielnego prowadzenia strony, jednak uznałem, że samemu to nie przyjemność, kiedy ma się wokół wiele różnych punktów widzenia na temat drużyny MKS i siatkówki w ogóle, które niewątpliwie są warte tego, by ujrzały światło dzienne na regularnie prowadzonej stronie. Poza tym, razem łatwiej, raźniej i weselej promować klub w blogowej sferze! Wypełniamy w ten sposób ważną dla nas niszę blogów sportowych o siatkówce, których w porównaniu z innymi rodzajami blogów jest zaskakująco mało i nie sa to w więkśzości dobre i w choć małym stopniu profesjonalne strony. A taką w zamierzeniu ma być blog o roboczej nazwie "Trzy do zera' smile2.gif
Tak, mamy bardzo dobrze prowadzoną stronę klubu i stronę z filmikami, ale dla mnie to wciąż za mało. Dajmy kibicom wyszaleć się na własnej, nieoficjalnej (konspiracyjnej? tongue.gif) stronce, gdzie do woli będzie można dać upust swoim uczuciom do klubu i dzielić się opiniami na temat związanych z nim wydarzeń - jak mecze, ligowa szarówka, komentarze prasowe, zapowiedzi, przegląd informacji ze świata siatkówki... i co tylko wymyślicie. Czekam na oferty współpracy smile2.gif Najlepiej podawajcie, dlaczego chcecie (albo i nie chcecie) zaangażować się w projekt i za co chcecie na stronce odpowiadać, Ja uprzedzam - ja jako ojciec założyciel i pomysłodawca zamierzam pisać różnego rodzaju felietony, artykuły, rankingi, fotostory itp - nie mam ograniczeń co do formy. Przyjmuję sugestię kategorii postów, które będziemy przydzielać współpracownikom. Aha, uruchomiłem na Twitterze kanał MKS_Live, na którym mają być relacje z meczów MKS transmitowanych przez TV, i jest to całkowicie moja działka tongue.gif

Wszystkie pytania, zastrzeżenia i sugestie w tym temacie. W miarę możliwości odpowiem na każde
pytanie dotyczące - lub i nie - tematu smile2.gif

HEJ OPPA!

* skreślić wedle uznania
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
mksdabrowa.tv
post pon, 31 maj 2010 - 21:30
Post #2

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 3,888

A my zachęcamy do współpracy w naszym serwisie - jesteśmy w stanie umożliwić kibicom pisanie swoich własnych przemyśleń, dokładnie tak jak na blogu. Jedyny wymóg to poprawna polszczyzna wink.gif Kontakt - k.drzeniek@sportpolski.tv - pisz a ustalimy szczegóły i obie strony będą zadowolone.

Ten post edytował mksdabrowa.tv pon, 31 maj 2010 - 21:31
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:13
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza