![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Ma ktoś już jakieś info odnośnie wykonawców?
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: pon, 29 wrz 08 Skąd: DĄBROWA GÓRNICZA CiTY / MYDLiCE Nr użytkownika: 1,493 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mnie się podobało rozplanowanie terenu i ogarnięcie przez miasto tej imprezy masowej.
Nie lubiłem imprez w Parku Hallera, natomiast wypadło nieźle. O Comie dwa słowa - lepszy koncert dali rok temu w Czeladzi. U nas wyszło tak, jakby się po prostu nie postarali. Nie mówię, że było tragicznie, ale jakby mieli grać na 100 % to u nas grali na 75 % . Podobało mi się podzielenie terenu na część, żeby się napić i żeby się bawić. Trochę to było kłopotliwe bo musiałem kitrać puszkę tyskiego po kieszeni, żeby mnie ochrona przepuściła ale generalnie 80% ludzi grzecznie było tam, gdzie miało zamiar - albo siedzieć i wypić, albo stać i słuchać. Duża ilość straganików, budek z żarciem, grilli też była całkiem fajna. Generalnie - z roku na rok coraz lepiej i bardziej przemyślanie się wydaje być to wszystko robione. Musze przyznać, że miasto się stara ![]() aha - jeśli chcecie wspomóc mojego znajomego - kupcie koszulkę promującą miasto jeśli się Wam podoba. Te koszulki to jego własny pomysł i nowa firma w DG. dziś stoją w parku hallera do 19.00 Koszt - 50 zł. Ja sobie kupiłem ![]() Jak ktoś nie zdąży to koszulki będą do kupienia w Profitto. TAKIE SĄ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:59 |