![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Ma ktoś już jakieś info odnośnie wykonawców?
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
za nami pierwszy dzień tegorocznych dni dąbrowy. Było nieźle. Nasi rastamani, dali przeciętny koncert, najlepiej brzmiał BobOne, bo nie próbował być bardziej rasta niż Jamajczycy, reszta troche gorzej, no ale tak to jest jak hiphopowcy bez pojęcia o śpiewaniu próbują melorecytować. Jamal, dał jak dla mnie najlepszy koncert tego dnia, nieźle nagłośniony, nieznam zbyt wielu jego utworów ale spoko to wypadło z bandem. Najgorszy koncert dała gwiazda wieczoru. Nie rozróżniałem słów wokalisty, słychać było tylko jakby coś tam seplenił, gitary zamulały aranżacje i wogóle nie podobało mi się to co grali, niby cięższe brzmienie niż popelina piknikowa, ale jednak nie moje klimaty, wole coś mocniejszego.
Ogólnie pierwszy dzień jednak na plus, drugi rok z rzędu, piątek okazuje się najlepszym dla mnie dniem z Dni D.G. Zobaczymy co dziś pokażą graficiarze. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:59 |