![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://mksdabrowa.tv/tagi/ewelina-sieczka/...za-dabrowe.html
CYTAT Po każdym zakończonym sezonie, przychodzi czas rozstań w wielu klubach. Pierwszą zawodniczką która opuści dąbrowską drużynę, jest dość niespodziewanie, Ewelina Sieczka. - Nie wiem jeszcze gdzie, ale na pewno odchodzę z Dąbrowy Górniczej. - powiedziała przed kamerą mksdabrowa.tv. Cały wywiad z Eweliną Sieczką (numer osiem na spodenkach) na początku przyszłego tygodnia. Żeby się nie zdziwiła, że gdzie indziej już tyle grać nie będzie... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Spółka Akcyjna jest prawdopodobnie wymagana przez PLPS. Więc tak czy siak spółka musi być stworzona. Poza tym miasto bez problemu może wejść w spółkę, więc nie wiem o co ten lament... O spółce mówiło się już ładnych parę lat temu (jeszcze w I lidze).
z innej beczki: CYTAT Z drużyną może się też pożegnać 41-letnia rozgrywająca Magdalena Śliwa. - Rozmawiamy o przyszłości, ale presji nie ma. Na tą pozycję mamy przecież utalentowaną Martę Haładyn - wyjaśnia działacz. W Dąbrowie zostają też Krystyna Strasz, Joanna Szczurek i Małgorzata Lis. - Wzmocnień szukamy także za granicą. To nie będą jakieś egzotyczne kierunki. Raczej postawimy na Europejki - kończy prezes. To jest to co mnie najbardziej ucieszyło ;]. Aczkolwiek Madzia Śliwa mogłaby zostać z drużyną. -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: wto, 10 lut 09 Skąd: DG forever Nr użytkownika: 3,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Spółka Akcyjna jest prawdopodobnie wymagana przez PLPS. Więc tak czy siak spółka musi być stworzona. Poza tym miasto bez problemu może wejść w spółkę, więc nie wiem o co ten lament... O spółce mówiło się już ładnych parę lat temu (jeszcze w I lidze). Miasto nie może wejśc do takiej spółki po to chyba cytowałem:; CYTAT Wojewoda Lubelski wydał rozstrzygniecie nadzorcze stwierdzające nieważność uchwały Nr 204/VIII/2003 Rady Miasta Lublin z dnia 26 czerwca 2003 r. w sprawie wyrażenia zgody na zawiązanie przez miasto Lublin z innymi podmiotami sportowej spółki akcyjnej. Jeśli nie rozumiecie co się dzieje, to jest mi przykro, a PLPS nie ma prawa decydować o statusie zespołów grających w lidze. Na to jest ustawa u kulturze fizycznej. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:56 |