![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://mksdabrowa.tv/tagi/ewelina-sieczka/...za-dabrowe.html
CYTAT Po każdym zakończonym sezonie, przychodzi czas rozstań w wielu klubach. Pierwszą zawodniczką która opuści dąbrowską drużynę, jest dość niespodziewanie, Ewelina Sieczka. - Nie wiem jeszcze gdzie, ale na pewno odchodzę z Dąbrowy Górniczej. - powiedziała przed kamerą mksdabrowa.tv. Cały wywiad z Eweliną Sieczką (numer osiem na spodenkach) na początku przyszłego tygodnia. Żeby się nie zdziwiła, że gdzie indziej już tyle grać nie będzie... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: wto, 10 lut 09 Skąd: DG forever Nr użytkownika: 3,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Napiszę później coś na temat...
Zwłoka, bo musiałem coś sprawdzić. CYTAT Powołamy też sportową spółkę akcyjną. To powinno stać się już w sierpniu. Do rozgrywek przystąpimy jednak jeszcze jako stowarzyszenie. Siatkarska spółka z Dąbrowy pojawi się w lidze z początkiem przyszłego roku - precyzuje prezes klubu. Czyli żegnaj MKS-ie. CYTAT Wojewoda Lubelski wydał rozstrzygniecie nadzorcze stwierdzające nieważność uchwały Nr 204/VIII/2003 Rady Miasta Lublin z dnia 26 czerwca 2003 r. w sprawie wyrażenia zgody na zawiązanie przez miasto Lublin z innymi podmiotami sportowej spółki akcyjnej. Wobec powyższego miasto ze spółką nie będzie miało nic wspólnego. Ponieważ sportowa spółka akcyjna jest tylko szczególnym przypadkiem zwykłej spółki akcyjnej i jest oparta o prawo handlowe, więc kibice w tym momencie nie mają już żadnego wpływu na działalność klubu, bo jedyne z czego będą się musieli tłumaczyć to wynik finansowy, a i to tylko przed udziałowcami. Już w zeszłym roku pisałem, że szykuje się zawłaszczenie klubu, dziś staje się to faktem. Fakt, dzieje się to w majestacie prawa dzięki nam, naszemu milczeniu. Dobro wspólne jakim był MKS od sierpnia stanie się własnością prywatną. Od sierpnia będziecie mogli zapomnieć o MKS-ie w Dąbrowie Górniczej. Mam nadzieję, że zachowają na tyle przyzwoitości, że usuną te trzy litery z nazwy klubu. To już nie będzie mój klub. Może wam jest wszystko jedno - mnie nie. Ten post edytował SokratesDG pią, 28 maj 2010 - 11:09 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:53 |