![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://mksdabrowa.tv/tagi/ewelina-sieczka/...za-dabrowe.html
CYTAT Po każdym zakończonym sezonie, przychodzi czas rozstań w wielu klubach. Pierwszą zawodniczką która opuści dąbrowską drużynę, jest dość niespodziewanie, Ewelina Sieczka. - Nie wiem jeszcze gdzie, ale na pewno odchodzę z Dąbrowy Górniczej. - powiedziała przed kamerą mksdabrowa.tv. Cały wywiad z Eweliną Sieczką (numer osiem na spodenkach) na początku przyszłego tygodnia. Żeby się nie zdziwiła, że gdzie indziej już tyle grać nie będzie... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() EC'09 ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 63 Dołączył: wto, 13 paź 09 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 3,495 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sawickej kończy sie w BB kontrakt i jest szansa na pozyskanie wartościowej zawodniczki. Nie wiem jak tam kontarkt Krysi ale ten sezon był wyraznie słabszy w wykonaniu Strasz. Nachalne pchanie sie na siatke i ciągłe poklepywanie po tyłku kolezanek z druzyny to troche za mało i mnie osobiście jej gra nie specjalnie sie podoba. Jeśli będziemy patrzec kategiorami, że ktos jest z DG i musi grac w MKS to nigdy nie doczekamy sie druzyny z prawdziwego zdarzenia. Ja wiem, że wielu z nas lubi Krysię ale ja bym widział na jej pozycji wspomnianą Sawicką. Zreszta i tak my sobie gdybamy co bedzie i co by było a zarząd klubu dokonana miejmy nadzieje słusznych transferów.
Ten post edytował torbit czw, 27 maj 2010 - 00:32 -------------------- MKS ON TOUR! >>> 20140km
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: nie, 21 mar 10 Skąd: Reden Nr użytkownika: 3,779 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT Wielkie zmiany w Banku BPS Muszyniance Fakro. Klub opuszcza aż osiem zawodniczek, w tym byłe mistrzynie Europy - Joanna Mirek i Izabela Bełcik. W pięciotysięcznym miasteczku zostają tylko Mariola Zenik, Aleksandra Jagieło, Agnieszka Bednarek-Kasza i Agnieszka Śrutowska. Reszta zawodniczek już szuka klubów, choć o swojej przyszłości dowiedziały się kilka dni temu. - W tak dobrym klubie takiej rewolucji jeszcze nie widziałem - mówi osoba związana z Muszynianką. Ostatni sezon w klubie został spisany na straty. Drużyna w europejskich pucharach wypełniła tylko minimum, czyli wyszła z grupy, a po dwóch latach oddała tytuł Aluprofowi Bielsko-Biała. W Pucharze Polski nie dała rady Budowlanym Łódź i w Lidze Mistrzów zagra tylko dzięki dzikiej karcie. W tej sytuacji w klubie zdecydowano się na rewolucję. - Zmian będzie sporo - zapowiadał trener Bogdan Serwiński. źródło sport.pl BRAĆ BRAĆ BRAĆ BRAAAAAAĆ!!! CYTAT Muszyniankę na pewno zasili pięć zawodniczek z Polski. Wicemistrzynie Polski szukają też siatkarki, która mogłaby rywalizować z Joanną Kaczor na pozycji atakującej. Jedną z możliwości jest zatrudnienie Anny Podolec, która kilka sezonów temu była czołową polską siatkarkę, ale od półtora roku zmaga się z kontuzją barku. Do gry ma być gotowa we wrześniu. Skład ma uzupełnić środkowa z polskiej ligi. Podpowiedź: wymagania dla środkowej to imię Katarzyna i nazwisko zaczynające się na "Gajga". |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:53 |