![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://mksdabrowa.tv/tagi/ewelina-sieczka/...za-dabrowe.html
CYTAT Po każdym zakończonym sezonie, przychodzi czas rozstań w wielu klubach. Pierwszą zawodniczką która opuści dąbrowską drużynę, jest dość niespodziewanie, Ewelina Sieczka. - Nie wiem jeszcze gdzie, ale na pewno odchodzę z Dąbrowy Górniczej. - powiedziała przed kamerą mksdabrowa.tv. Cały wywiad z Eweliną Sieczką (numer osiem na spodenkach) na początku przyszłego tygodnia. Żeby się nie zdziwiła, że gdzie indziej już tyle grać nie będzie... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 142 Dołączył: nie, 27 sty 08 Nr użytkownika: 1,059 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na niedzielnym spotkaniu o miano najlepszej drużyny w PlusLidze Kobiet pojawiła się ikona bielskiego BKS-u ostatnich lat - Katarzyna Gajgał. - W BKS-ie gra wiele moich bardzo dobrych koleżanek i cieszy mnie ich sukces - powiedziała siatkarka.
- W BKS-ie gra wiele moich bardzo dobrych koleżanek i cieszy mnie ich sukces. W spotkaniu o taką stawkę niezwykle istotnym elementem jest psychika zawodniczek. Można powiedzieć, że kto wytrzyma i przetrwa, ten wygra. Było nerwowo, ale siatkarki Aluprofu na pewno zaprezentowały bardziej wyrównany poziom, grały dobrze i równo. Dlatego wygrały ten finał - skomentowała wynik pojedynku o mistrzostwo Polski Katarzyna Gajgał. Zawodniczka ta przez wiele sezonów reprezentowała barwy bielskiego BKS-u, a obecnie jest zawodniczką MKS-u Dąbrowa Górnicza i wspólnie z koleżankami z Dąbrowy wywalczyła brązowy medal PlusLigi Kobiet. Trudno się jednak dziwić, że Katarzyna Gajgał ciągle czuje sentyment do Bielska-Białej, ponieważ grała w tym mieście nieprzerwanie przez 10 lat, przyczyniając się do zdobycia przez ten klub między innymi dwóch tytułów mistrzowskich oraz trzech triumfów w Pucharze Polski. Od jakiegoś czasu w mediach pojawiają się jednak informacje, że Katarzyna Gajgał jest na celowniku włodarzy klubu z Muszyny. Ile jest w tym prawdy? - Wszystko się okaże i nic więcej nie będę mówić na ten temat - wyjaśnia siatkarka. Wiec jednak cos jest na rzeczy:( |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:40 |