![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://mksdabrowa.tv/tagi/ewelina-sieczka/...za-dabrowe.html
CYTAT Po każdym zakończonym sezonie, przychodzi czas rozstań w wielu klubach. Pierwszą zawodniczką która opuści dąbrowską drużynę, jest dość niespodziewanie, Ewelina Sieczka. - Nie wiem jeszcze gdzie, ale na pewno odchodzę z Dąbrowy Górniczej. - powiedziała przed kamerą mksdabrowa.tv. Cały wywiad z Eweliną Sieczką (numer osiem na spodenkach) na początku przyszłego tygodnia. Żeby się nie zdziwiła, że gdzie indziej już tyle grać nie będzie... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Gajgał według siatki.org w Muszynie
![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Nr użytkownika: 3,278 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gajgał według siatki.org w Muszynie ![]() Gdzie znalazłeś tą informację? Ja nie widzę na siatka.org informacji o tym. Jeżeli chodzi o Kaśkę Walawender to nic nie pokazała w tym sezonie. Bardzo mało grała (to raczej wina Pana Kawki) a jak już wchodziła to robiła sporo prostych błędów. Moim zdaniem przy obecnym składzie nie pasowała do drużyny. Teraz jednak ma swoją szansę po odejściu Sieki dlatego dziwie się, że szuka klubu. Mam nadzieję, że Agata Pura i Ola Liniarska nigdzie się nie wybierają. Kasia Gajgał rewelacją sezonu też nie była - słaby początek, potem kontuzja...dopiero końcówka dobra. Klub potrzebuje obecnie rasowej killerki w ataku. Mam nadzieję, że po okienku transferowym w przyszłym sezonie będziemy walczyć o najwyższe cele a nie o utrzymanie w lidze. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:00 |