![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Interesuje mnie tani lakiernik samochodowy, autko chce pomalować jak najmniejszym kosztem bo i tak idzie na sprzedaż.
Maska i zderzak ile te dwa elementy mogą kosztować? Mogę je wymontować samemu i zawieźć do lakiernika, ważne żeby było jak najtaniej. Dodatkowo maska i zderzak są pomalowane podkładem wstępnie, do lekkich poprawek. Jaki koszt tych dwóch elementów? Możecie kogoś polecić? Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
a co powiecie o mechanice i blacharstwie na Tysiąclecia 20 właśnie co kolega wyżej pisze?
Bo autko tam w poniedziałek oddaję do remontu, rozrząd, amortyzatory, oleje itd. I zastanawiam się czy solidni goście, mechanik tam jest jeden z tego co wiem, bardzo w porządku gość, rozmawiałem z nim, wszystko obejrzał, widać, że zna się na rzeczy, blacharze też w porządku. |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
mechanik tam jest jeden z tego co wiem, bardzo w porządku gość, rozmawiałem z nim, wszystko obejrzał, widać, że zna się na rzeczy, blacharze też w porządku. No ja właśnie też takie wrażenie odniosłem i chyba też go potestuję. Bo jako jedyni (szef zdaje się i lakiernik, taki łysy gość) w miarę porządnie wszystko obejrzeli zanim wydali "wyrok". Reszta to jeden rzut oka i cena. Zobaczymy jak będzie ![]() |
|
|
![]()
|
|
http://primus.flog.pl/ ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: pon, 26 sty 09 Nr użytkownika: 3,156 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeśli chodzi o Strzemieszyce całkowicie odradzam lakiernika koło kościoła. Lakier po 1 roku popękał Na dodatek dziwnie dużo lakieru mu wyszło. Choć się nie dziwie, bo udało mi się zobaczyć, dlaczego.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:59 |