![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: śro, 07 kwi 10 Nr użytkownika: 3,808 Płeć: Kobieta ![]() |
Czy znacie może jakąś instytucję gdzie można oddawać ubrania, tak aby trafiły do potrzebujących osób, a nie zmarnowały się? Przy każdych porządkach w szafie zbiera mi się trochę tego, a szkoda wyrzucać...
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a kontener PCK? U mnie jest pod blokiem, myśle ze takowych więcej w mieście.....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
a kontener PCK? U mnie jest pod blokiem, myśle ze takowych więcej w mieście..... Te kontenery to lipa, ciuchy odbierała firma, która je na coś tam przerabiała a PCK miało dostawać z tego jakąś drobną kasę. Ale czytałem, że PCK się wycofało z tych kontenerów, bo nie działało to jak trzeba więc te, które teraz stoją nie mają nic wspólnego z PCK. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:52 |