![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Interesuje mnie tani lakiernik samochodowy, autko chce pomalować jak najmniejszym kosztem bo i tak idzie na sprzedaż.
Maska i zderzak ile te dwa elementy mogą kosztować? Mogę je wymontować samemu i zawieźć do lakiernika, ważne żeby było jak najtaniej. Dodatkowo maska i zderzak są pomalowane podkładem wstępnie, do lekkich poprawek. Jaki koszt tych dwóch elementów? Możecie kogoś polecić? Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Podepnę się pod temat - ktoś coś jeszcze może polecić z okolicy? Strzemieszyce z różnych przyczyn odpadają :/ natomiast ten z Topolowej coś niepewny...
Potrzebuję zrobić odprysk po kamieniu, zrobił się przed zimą, olałem a teraz widzę już ślady rudej więc wolałbym to zrobić szybko byle dobrze, bo dla siebie, tanio być nie musi ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:15 |