![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 112 Dołączył: śro, 25 cze 08 Skąd: DG- Broadway Nr użytkownika: 1,352 Płeć: Kobieta ![]() |
Mam do Forumowiczów ogromną prośbę
![]() Piszę pracę mgr na temat ogłoszeń pracodawców wobec kandydatów do pracy, w celu poznania tych wymagań analizuję ogłoszenia prasowe. Jeden z moich podrozdziałów chciałabym poświęcić ciekawie sformułowanym, kreatywnym, przyciągającym uwagę, ogólnie mówiąc- innym niż wszystkie ogłoszeniom. Staram się przeglądać na bieżąco różne portale (w gazetach to ogłoszenia są raczej mało kreatywne), ale wiadomo że wszystkiego nie oglądam. I tu pojawia się moja prośba- gdyby ktoś z Was trafił na coś ciekawego bardzo prosiłabym o przesłanie mi linka (lub najlepiej treści i linka) na adres klaudia-m@wp.pl lub wklejenie tego tu w temacie ![]() Jeśli nie będziesz pewny/-a czy to co znalazłeś/-aś jest tym o co mi chodzi to nic, przesyłaj, ja sobie to ocenię ![]() Będę ogromnie wdzięczna za pomoc ![]() PS. dla przykładu- mnie spodobało się ogłoszenie jednego ze sklepów z obuwiem, poszukiwali sprzedawcy i porównali elementy zatrudniania z tym, co oceniamy kupując dobre buty: Oferujemy • STABILNE PODESZWY - gwarantują stabilne zatrudnienie • WYGODA - zapewniona dzięki miejscu pracy w miejscu zamieszkania • ODPOWIEDNI ROZMIAR - dopasowany do ‘stopy czasowej’: 1 etat, 3/4 etatu, 1/2 etatu • KOLOR - ubarwia atmosferę w pracy • MOCNE SZNURÓWKI - zawiązują przyjazne relacje ze współpracownikami • WYSOKIE OBCASY - podwyższają Twoje stanowisko pracy • PASTA DO PIELĘGNACJI OBUWIA - odświeża warsztat pracy - udział w atrakcyjnych szkoleniach • DŁUGOLETNIA GWARANCJA - gwarantuje satysfakcje zawodową ![]() Ten post edytował sowa wto, 13 kwi 2010 - 15:34 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:40 |