Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: ogłoszenia o pracę
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > OFF-TOPIC > Hyde-Park
sowa
Mam do Forumowiczów ogromną prośbę smile2.gif
Piszę pracę mgr na temat ogłoszeń pracodawców wobec kandydatów do pracy, w celu poznania tych wymagań analizuję ogłoszenia prasowe.
Jeden z moich podrozdziałów chciałabym poświęcić ciekawie sformułowanym, kreatywnym, przyciągającym uwagę, ogólnie mówiąc- innym niż wszystkie ogłoszeniom.
Staram się przeglądać na bieżąco różne portale (w gazetach to ogłoszenia są raczej mało kreatywne), ale wiadomo że wszystkiego nie oglądam.
I tu pojawia się moja prośba- gdyby ktoś z Was trafił na coś ciekawego bardzo prosiłabym o przesłanie mi linka (lub najlepiej treści i linka) na adres klaudia-m@wp.pl lub wklejenie tego tu w temacie smile2.gif)
Jeśli nie będziesz pewny/-a czy to co znalazłeś/-aś jest tym o co mi chodzi to nic, przesyłaj, ja sobie to ocenię smile2.gif
Będę ogromnie wdzięczna za pomoc smile2.gif

PS. dla przykładu- mnie spodobało się ogłoszenie jednego ze sklepów z obuwiem, poszukiwali sprzedawcy i porównali elementy zatrudniania z tym, co oceniamy kupując dobre buty:

Oferujemy
• STABILNE PODESZWY - gwarantują stabilne zatrudnienie
• WYGODA - zapewniona dzięki miejscu pracy w miejscu zamieszkania
• ODPOWIEDNI ROZMIAR - dopasowany do ‘stopy czasowej’: 1 etat, 3/4 etatu, 1/2 etatu
• KOLOR - ubarwia atmosferę w pracy
• MOCNE SZNURÓWKI - zawiązują przyjazne relacje ze współpracownikami
• WYSOKIE OBCASY - podwyższają Twoje stanowisko pracy
• PASTA DO PIELĘGNACJI OBUWIA - odświeża warsztat pracy - udział w atrakcyjnych szkoleniach
• DŁUGOLETNIA GWARANCJA - gwarantuje satysfakcje zawodową

smile2.gif pozdrawiam
vacu
Gdzieś miałem kilka przykładów, może się przyda wink.gif

Link 1

Link 2

Link 3

Link 4

Link 5

Link 6

Link 7

Tutaj coś innego ale na temat wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.