![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 16 Dołączył: nie, 15 cze 08 Nr użytkownika: 1,338 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam wszystkich forumowiczów!
Może nie wszyscy wiedzą ale kapliczka przy ulicy Piłsudskiego[przy SP18] w Gołonogu jest dość stara. Na prośbę obecnej Pani , która opiekuje się nią chciałbym spisać jej historie a sięga ona czasów początków XIX w. Dlatego Jeśli ktoś z Was miałby jakąkolwiek informacje może rodzice coś wiedzą na jej temat, dziadkowie to prosiłby odpisywać tutaj na forum bądź na mój adres meila wojck@interia.pl . Za jakąkolwiek informacje byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam! Kamil W |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 38 Dołączył: śro, 31 gru 09 Nr użytkownika: 3,090 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiem że szczytny cel ale na przyszłość mówię. Co do tematu nic nie wiem na ten temat, nie wiedziałem że tam jest w ogóle jakaś kapliczka ;]
Witam wszystkich forumowiczów! Taka odmiana jest ale ładniej brzmi np Użytkownicy tego forum ;] mój adres meila wojck@interia.pl Jeśli piszesz na forum próbuj nie robić błędów, a jeśli piszesz angielskie słowa sprawdzaj je w słowniku a twoja wypowiedz będzie przejrzysta i będzie można bez problemu odczytać co chciałeś do odbiorców przekazać. Jeśli nadal nie wiesz o co mi chodzi słowo " adres meila" nie piszę się tak tylko "adres E-mail" słowa angielskie chyba nie ulegają odmianie polskiej ( np liczydło, liczydle intp ) Kamil W Jeśli nie piszesz swojego nazwiska to jest naturalne ( chcesz być Anonimowy ), ale nie pisz tak na przyszłość ponieważ jeśli tak się podpisujesz pod swoją wypowiedzią świadczy o tym że chciałeś zwrócić podświadomie uwagę nad tym jak się nazywasz lub może twoje nazwisko jest to "W". Jeśli nie piszesz swojego nazwiska to twoja wypowiedz kończy się na Kamil i tyle ;] Łukasz |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 16 Dołączył: nie, 15 cze 08 Nr użytkownika: 1,338 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiem że szczytny cel ale na przyszłość mówię. Co do tematu nic nie wiem na ten temat, nie wiedziałem że tam jest w ogóle jakaś kapliczka ;] Witam wszystkich forumowiczów! Taka odmiana jest ale ładniej brzmi np Użytkownicy tego forum ;] mój adres meila wojck@interia.pl Jeśli piszesz na forum próbuj nie robić błędów, a jeśli piszesz angielskie słowa sprawdzaj je w słowniku a twoja wypowiedz będzie przejrzysta i będzie można bez problemu odczytać co chciałeś do odbiorców przekazać. Jeśli nadal nie wiesz o co mi chodzi słowo " adres meila" nie piszę się tak tylko "adres E-mail" słowa angielskie chyba nie ulegają odmianie polskiej ( np liczydło, liczydle intp ) Kamil W Jeśli nie piszesz swojego nazwiska to jest naturalne ( chcesz być Anonimowy ), ale nie pisz tak na przyszłość ponieważ jeśli tak się podpisujesz pod swoją wypowiedzią świadczy o tym że chciałeś zwrócić podświadomie uwagę nad tym jak się nazywasz lub może twoje nazwisko jest to "W". Jeśli nie piszesz swojego nazwiska to twoja wypowiedz kończy się na Kamil i tyle ;] Łukasz Miło być cytowanym ale szkoda, że nic nie wniosłeś. Może taka podstawowa sprawa. Jeśli chcesz kogoś poprawiać to wcześniej sam zrób wszystko by twoja wypowiedź nie zawierała błędów a pojawia się int i powtórzenie już w pierwszym akapicie Twej wypowiedzi ale to tak na przyszłość. Jeśli mowa o podpisie hm.. ja się nie wstydzę. [A to tak specjalnie dla Łukasza] Kamil Wojciechowski Radny Młodzieżowej Rady Miasta Dąbrowa Górnicza |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:44 |