![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: sob, 26 sty 08 Nr użytkownika: 1,058 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Można prosić o jakiegos prowadzącego doping ,który zna się na siatkówce?Bo na prowadzniu dopingu to on sie zna,nie przeczę,ale to nie jest doping
na piłkę siatkową.90% dopingu sie opiera na przyspiewkach,a powinno na tym żeby się hala dołączyła.Z serdecznymi pozdrowieniami,Grzesko.Może to wyjaśnimy na jakiśm spotkaniu,bo to nie jest moje odrebne zdanie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Nr użytkownika: 3,278 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeżeli chodzi kibiców to dla mnie rewelacyjnie zaprezentował się podczas ostatniego meczu klub kibica Aluprofu Bielsko Biała – super wyglądali na swoim sektorze. Widać, że są bardzo zorganizowani i powinni być dla nas przykładem. Tak jak już nie tylko ja wspomniałem u nas to bardziej zaczyna przypominać kibiców piłkarskich – czarne bluzy z kapturami, flagi „FC Sosnowiec” itp. Władze klubo powinny też pomagać w tym wszystkim kibicom – powinien powstać jakiś sklepik z gadżetami klubowymi aby każdy mógł kupić sobie koszulkę i wtedy na widowni będzie widać barwy MKSu nie tylko na sektorze klubu kibica. Wiem, że przed meczem sprzedajecie szaliki, kalendarze itp. Ale kto to wszystko organizuje, projektuje i załatwia? Klub czy Wy? Skąd macie koszulki i ostatnio bluzy klubowe?
Możliwe, że okrzyki podczas ostatniego meczu były pod wpływem emocji ale niestety wszystko poszło już w „eter” i po meczu pojawiły się artykuły tego typu http://www.sportowefakty.pl/siatkowka/2010...am-noz-w-plecy/ Teraz nikt nie będzie pamiętał jak dopingowaliście drużynę przez cały sezon tylko, że odwróciliście się od trenera i siatkarek w decydującym momencie sezonu. To, że było to tylko przez chwilę wiedzą tylko kibice obecni na hali. Internauci z całej polski czytający tego typu artykuły nie wiedzą jak było naprawdę tylko dąbrowscy kibice którzy do tej pory stawiani byli za wzór (szczególnie przez komentatorów Polsatu sport) teraz jak mówi sam trener „wbijają mu nóż w plecy” oraz krzyczą „OSTATNI” przy piłce meczowej dla przyjezdnej drużyny. Tym samym zamiast pamiętać takie akcje kibiców jak choćby „STYL UBRANIA NIE ZWALNIA OD DOPINGOWANIA’ zapamiętają te Wasze „3 minuty” podczas ostatniego meczu. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Jeżeli chodzi kibiców to dla mnie rewelacyjnie zaprezentował się podczas ostatniego meczu klub kibica Aluprofu Bielsko Biała – super wyglądali na swoim sektorze. Widać, że są bardzo zorganizowani i powinni być dla nas przykładem. Tutaj poczułem się obrażony... Nigdy, ale to przenigdy nie będą dla mnie wzorem do naśladowania. To są dopiero pikniki. czarne bluzy z kapturami jutro utnę kaptur z bluzy jeśli to przeszkadza... Władze klubo powinny też pomagać w tym wszystkim kibicom – powinien powstać jakiś sklepik z gadżetami klubowymi aby każdy mógł kupić sobie koszulkę i wtedy na widowni będzie widać barwy MKSu nie tylko na sektorze klubu kibica. Wiem, że przed meczem sprzedajecie szaliki, kalendarze itp. Ale kto to wszystko organizuje, projektuje i załatwia? Klub czy Wy? Skąd macie koszulki i ostatnio bluzy klubowe? Tutaj się zgodzę, bo nie zawsze My możemy to ogarnąć... Szaliki sami zaprojektowaliśmy, zakupiliśmy i daliśmy w obroty dla kibiców. Bluzy też sobie sami zrobiliśmy. Tylko dla nas. I naprawdę... Nie mów, że nie jesteśmy z klubem zawsze i wszędzie, bo mamy wypisać listę miast do których pojechaliśmy na mecze? Niektóre są oddalone ponad 1000km stąd i znajdują się w innym kraju... Ile razy byliśmy w Bielsku? Muszynie? Mielcu? Wrocławiu? Był Kalisz, Piła, turniej w Jarocinie, turniej w Zawierciu, Mysłowice, Bydgoszcz, Białystok, Miluza, Novara, Pesaro (było widać Zbyszka ;]), Żukowo... No doprawdy nie jesteśmy z drużyną... A ludzie pamiętają to co chcą pamiętać. -------------------- 33001,04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:41 |