![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: sob, 26 sty 08 Nr użytkownika: 1,058 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Można prosić o jakiegos prowadzącego doping ,który zna się na siatkówce?Bo na prowadzniu dopingu to on sie zna,nie przeczę,ale to nie jest doping
na piłkę siatkową.90% dopingu sie opiera na przyspiewkach,a powinno na tym żeby się hala dołączyła.Z serdecznymi pozdrowieniami,Grzesko.Może to wyjaśnimy na jakiśm spotkaniu,bo to nie jest moje odrebne zdanie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() KK #11 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 110 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 908 Płeć: Mężczyzna GG: 9263959 ![]() |
Był to tylko jeden śpiew "ostatni" i ile to trwało ? z minute?
Więc ja w tym nie widzę żebyśmy się odwrócili od drużyny, jak by tak było to cały mecz byśmy nie dopingowali MKS tylko Pałac. A tak się nie stało. A za MKS'em jesteśmy zawsze na dobre i na złe na wyjazdach czy u siebie. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Był to tylko jeden śpiew "ostatni" i ile to trwało ? z minute? Więc ja w tym nie widzę żebyśmy się odwrócili od drużyny, jak by tak było to cały mecz byśmy nie dopingowali MKS tylko Pałac. A tak się nie stało. A za MKS'em jesteśmy zawsze na dobre i na złe na wyjazdach czy u siebie. @Daro Śpiewaliśmy "ostatni" i o zwolnieniu trenera łącznie ok 3 min. Według wielu o 3 minuty za długo odwróciliśmy się od drużyny. Kij z tym że kilkadziesiąt a może i kilkaset godzin śpiewaliśmy w tym sezonie za MKSem. Te 3 minuty to jest całe KK w sezonie 09/10, zapamiętaj to sobie ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 22 Dołączył: sob, 12 gru 09 Nr użytkownika: 3,604 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Był to tylko jeden śpiew "ostatni" i ile to trwało ? z minute? Więc ja w tym nie widzę żebyśmy się odwrócili od drużyny, jak by tak było to cały mecz byśmy nie dopingowali MKS tylko Pałac. A tak się nie stało.A za MKS'em jesteśmy zawsze na dobre i na złe na wyjazdach czy u siebie. @Daro Śpiewaliśmy "ostatni" i o zwolnieniu trenera łącznie ok 3 min. Według wielu o 3 minuty za długo odwróciliśmy się od drużyny. Kij z tym że kilkadziesiąt a może i kilkaset godzin śpiewaliśmy w tym sezonie za MKSem. Te 3 minuty to jest całe KK w sezonie 09/10, zapamiętaj to sobie ![]() Szkoda, że nie jedziesz mógłbyś pokazać, że jesteś z drużyna na dobre i na złe, a nie tylko wylewać swoje żale na forum. Wcale nie byłbym zdziwiony jeśli należysz do tej grupy kibiców której ciężko jest klaskać podczas zagrywki MKSu czy wstać podczas piłki meczowej, a którzy pierwsi stoją po meczu przy parkiecie i czekają aby poprzybijać "piątki" z zawodniczkami. Taka postawa zaniedlugo wygonicie cala hala. Jestescie KK to pociagnelibyscie do kibicowania ta cala hale. Ale jestescie tak zapatrzeni w siebie i w swoj doping ze niezalezy wam zeby kibicowal cala hala.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:48 |