![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: sob, 26 sty 08 Nr użytkownika: 1,058 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Można prosić o jakiegos prowadzącego doping ,który zna się na siatkówce?Bo na prowadzniu dopingu to on sie zna,nie przeczę,ale to nie jest doping
na piłkę siatkową.90% dopingu sie opiera na przyspiewkach,a powinno na tym żeby się hala dołączyła.Z serdecznymi pozdrowieniami,Grzesko.Może to wyjaśnimy na jakiśm spotkaniu,bo to nie jest moje odrebne zdanie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 13 Dołączył: nie, 29 lis 09 Nr użytkownika: 3,581 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja trochę w tamtym temacie czyli o pozdrawianie zaprzyjaźnionych drużyn to moim zdaniem nie warto patrzeć czy jest transmisja czy nie bo nie robimy tego dla telewizji , dla mediów ale dla samych siebie. Ja osobiście słuchałem wczoraj relacji radiowej i przy "Piłę pozdrawiamy" zrobiło mi się bardzo miło. Tak samo myślę że np. przy meczu Piły z Bydgoszczą nie było żadnej transmisji - nawet radiowej a i tak każdy dowiedział się o tym że Was pozdrawiamy. A teraz do tematu krzyczenia zwolnić trenera to myślę że trener powinien być przygotowany na taką krytykę - w końcu to trener.. Musi się liczyć że jak jego drużyna przegrywa to wina nie pójdzie na Konserwatora Powierzchni Płaskich ani innego człowieka tylko na tego który prowadzi tą drużynę, siatkarki potrzebują wodzireja tak jak kibice .. Więc jak ktoś krzyknie "Zwolnić trenera" czy coś tego rodzaju to również dobra podpowiedź dla Prezesa Klubu - w końcu kibice też muszą mieć coś do powiedzenia bo siatkówka jest również dla nich.
Przepraszam za błędy ale jestem zdenerwowany : P Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:48 |