![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: sob, 26 sty 08 Nr użytkownika: 1,058 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Można prosić o jakiegos prowadzącego doping ,który zna się na siatkówce?Bo na prowadzniu dopingu to on sie zna,nie przeczę,ale to nie jest doping
na piłkę siatkową.90% dopingu sie opiera na przyspiewkach,a powinno na tym żeby się hala dołączyła.Z serdecznymi pozdrowieniami,Grzesko.Może to wyjaśnimy na jakiśm spotkaniu,bo to nie jest moje odrebne zdanie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Drogi Wozo
![]() ![]() ![]() PS. My również pamiętamy wiele rzeczy tych przyjemnych i tych mniej ![]() Szer, po co tak daleko sięgać pamięcią, wystarczy sobie przypomnieć tegoroczny mecz we Wrocławiu ![]() Ten post edytował Kamil_ sob, 06 mar 2010 - 22:36 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: śro, 08 kwi 09 Nr użytkownika: 3,278 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Drogi Wozo ![]() ![]() ![]() ...i chwała wam za to. W swoich postach wcale nie miałem zamiaru odbierać kibicom zasług dla klubu. Dziewczyny zawsze wspominały, że kibice są jak dodatkowy zawodnik i zawsze im pomagają nie tylko we własnej hali ale i na wyjazdach. Pojedynczy kibice którzy wyskakują z wiązankami na k...czy ch... w kierunku parkietu czy sędziów są raczej pośmiewiskiem dla reszty i pokazują jak nie powinno się kibicować. W tym i poprzednim sezonie nie opuściłem chyba żadnego meczu w hali centrum ale z dnia na dzień wydaje mi się, że powoli zmierza to w złym kierunku. Oczywiście był niezły występ w Lidze Mistrzyń i dobra postawa w dwumeczu z Muszynianką ale mimo tego zbyt wiele wpadek przytrafiło się naszej drużynie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:46 |