![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 31 lip 09 Nr użytkownika: 3,402 Płeć: Mężczyzna ![]() |
witam jak myslicie czy taki bar sushi mialby powodzenie w dabrowie gorniczej
czekam na opinie - dzieki pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 31 lip 09 Nr użytkownika: 3,402 Płeć: Mężczyzna ![]() |
moze i masz racje ale z drugiej strony w katowicach jakos istnieja 2 bary i jakos im idzie
dlatego napisalem tego posta |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
moze i masz racje ale z drugiej strony w katowicach jakos istnieja 2 bary i jakos im idzie dlatego napisalem tego posta Ja tam fachowcem nie jestem i raczej wypowiadam swoją opinię ale jednak Katowice są nieco większe - to raz. Jest tam więcej siedzib większych firm a biznesmeni i tzw. biznesmeni lubią się spotykać w takich nietypowych miejscach - to dwa. Trzy - jakbyś mieszkał w okolicy Katowic i był smakoszem to gdzie byś szukał suszi-baru - ano w Katowicach najpierw, jakbyś nie znalazł to może byś i szukał w DG - to trzy. Oczywiście jest szansa, że znalazła by się grupa stałych bywalców ale ci z kolei wymagają porządnego baru, taki wymaga nakładów a czy tych bywalców byłoby na tyle dużo, żeby nakłady się zwróciły? Oto jest pytanie... Wg. mnie nie ale ja raczej zawsze szukam "dziury w całym" ![]() PS. Jeśli miałbym coś zakładać w DG to bym prędzej jakąś porządną klimatyczną kawiarnię założył, nie bar piwny ale właśnie kawiarnię. Bo czasem fajnie wyskoczyć do baru na piwko ale czasem chciałoby się wpaść gdzieś, gdzie można posiedzieć we względnej ciszy, bez smrodu fajek i piwa, przy czystym stole i w fajnej atmosferze, no i nie w centrum handlowym. Tu myślę klientów prędzej by się znalazło niż dla suszi baru. Ten post edytował vacu pon, 08 lut 2010 - 19:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:25 |