IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Sushi Bar, bar sushi
jacol1973
post pon, 08 lut 2010 - 15:20
Post #1

UZYTKOWNIK
**

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 3,402

witam jak myslicie czy taki bar sushi mialby powodzenie w dabrowie gorniczej

czekam na opinie - dzieki pozdrawiam
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
jacol1973
post pon, 08 lut 2010 - 17:54
Post #2

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 3,402

moze i masz racje ale z drugiej strony w katowicach jakos istnieja 2 bary i jakos im idzie

dlatego napisalem tego posta

+Quote Post
vacu
post pon, 08 lut 2010 - 18:56
Post #3

Smokin' nigga

Nr użytkownika: 85
GG: 2275899 status gadu-gadu
Tlen: vacu status tlen

CYTAT(jacol1973 @ pon, 08 lut 2010 - 17:54) *
moze i masz racje ale z drugiej strony w katowicach jakos istnieja 2 bary i jakos im idzie

dlatego napisalem tego posta

Ja tam fachowcem nie jestem i raczej wypowiadam swoją opinię ale jednak Katowice są nieco większe - to raz. Jest tam więcej siedzib większych firm a biznesmeni i tzw. biznesmeni lubią się spotykać w takich nietypowych miejscach - to dwa. Trzy - jakbyś mieszkał w okolicy Katowic i był smakoszem to gdzie byś szukał suszi-baru - ano w Katowicach najpierw, jakbyś nie znalazł to może byś i szukał w DG - to trzy. Oczywiście jest szansa, że znalazła by się grupa stałych bywalców ale ci z kolei wymagają porządnego baru, taki wymaga nakładów a czy tych bywalców byłoby na tyle dużo, żeby nakłady się zwróciły? Oto jest pytanie... Wg. mnie nie ale ja raczej zawsze szukam "dziury w całym" wink.gif także weź i na to poprawkę...

PS. Jeśli miałbym coś zakładać w DG to bym prędzej jakąś porządną klimatyczną kawiarnię założył, nie bar piwny ale właśnie kawiarnię. Bo czasem fajnie wyskoczyć do baru na piwko ale czasem chciałoby się wpaść gdzieś, gdzie można posiedzieć we względnej ciszy, bez smrodu fajek i piwa, przy czystym stole i w fajnej atmosferze, no i nie w centrum handlowym. Tu myślę klientów prędzej by się znalazło niż dla suszi baru.

Ten post edytował vacu pon, 08 lut 2010 - 19:01

+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:25
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza