![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 13 wrz 09 Nr użytkownika: 3,454 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam serdecznie,
mam ogromna prośbę- jestem studentką dziennikarstwa i piszę pracę o Pałacu Kultury Zagłębia. Podzielcie się proszę ze mną moi szanowni współmieszkańcy DG:-) pzremyśleniami na temat tego ośrodka kultury. Interesują mnie wszystkie Wasze opinie- o wyglądzie, repertuarze, imprezach itp. Napiszcie jeszcze w ajki sposób docierają do was informacje o działalności PKZ, co sądzicie o promocji tego miejsca i czy macie może jakieś ciekawe informacje na temat tej instyucji? Z góry dziękuje za pomoc:-) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT Warsztaty lub zajęcia z informatyki o sieciach lub innych interesujących tematach ;] Lub jakieś ciekawe praktyczne zajęcia z Gimpa ? intp Lub z prawa i psychologi ;] Jeśli by owa informacja doszła do mnie ;] W przypadku takich zainteresowań PKZ rzeczywiście nie jest najlepszym miejscem do zdobywania wiedzy i umiejętności z tego zakresu. Choć w zeszłym roku działała Szkoła Twojego Jutra, która jakoś wpisuje się w ten zakres. Tutaj znajdziesz więcej informacji: SZKOŁA TWOJEGO JUTRA Nie wiem jak będzie w tym roku ale może ruszy ten projekt. Co do docierania informacji to nie ma takie siły - chyba że wielomilinowa kampania w mas-mediach, na zasadzie prania mózgu - która by zmusiła człowieka do szukania informacji, jeśli sam tego nie chcę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:02 |