![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 13 wrz 09 Nr użytkownika: 3,454 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam serdecznie,
mam ogromna prośbę- jestem studentką dziennikarstwa i piszę pracę o Pałacu Kultury Zagłębia. Podzielcie się proszę ze mną moi szanowni współmieszkańcy DG:-) pzremyśleniami na temat tego ośrodka kultury. Interesują mnie wszystkie Wasze opinie- o wyglądzie, repertuarze, imprezach itp. Napiszcie jeszcze w ajki sposób docierają do was informacje o działalności PKZ, co sądzicie o promocji tego miejsca i czy macie może jakieś ciekawe informacje na temat tej instyucji? Z góry dziękuje za pomoc:-) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Do Łukasza1212!
W PKiN byłem kilka razy, co nie znaczy, że gdybym tam nie był, mówiłbym jak Ty: "nic dla mnie nie znaczy" Nie trzeba przytaczać aż tak ogromnych gabarytowo przykładów jak budowla w Warszawie! Zacznij może od własnego miasta - PKZ też jest ZABYTKIEM (tabliczka przy wejściu). A tak na marginesie, zwykła psia buda dla normalnego człowieka też powinna coś znaczyć, ponieważ została zrobiona rękami człowieka w dobrym celu. Nie trzeba tej budy znać, aby ją cenić. Jakoś mi Twój ostatni wpis do Ciebie nie pasuje. Skorzystaj z propozycji Piccaro i odwiedź PKZ. W tym jednym miejscu znajdziesz teatr, kino, galerię, wysłuchasz koncertu symfonicznego, orkiestry rozrywkowej, nauczysz się tańczyć, posiedzisz w kawiarni lub w restauracji itp. Jesli sie bliżej zainteresujesz, możesz skorzystać z darmowych imprez, które też się tam zdarzają. Jesteś młody, wszystko przed Tobą. Powodzenia! PS. Zachęć koleżanki i kolegów ze szkoły. Nie czekajcie aż Wam zorganizują wycieczkę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:08 |