![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 13 wrz 09 Nr użytkownika: 3,454 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam serdecznie,
mam ogromna prośbę- jestem studentką dziennikarstwa i piszę pracę o Pałacu Kultury Zagłębia. Podzielcie się proszę ze mną moi szanowni współmieszkańcy DG:-) pzremyśleniami na temat tego ośrodka kultury. Interesują mnie wszystkie Wasze opinie- o wyglądzie, repertuarze, imprezach itp. Napiszcie jeszcze w ajki sposób docierają do was informacje o działalności PKZ, co sądzicie o promocji tego miejsca i czy macie może jakieś ciekawe informacje na temat tej instyucji? Z góry dziękuje za pomoc:-) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 38 Dołączył: śro, 31 gru 09 Nr użytkownika: 3,090 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To będzie moja ostatnia wypowiedź w tym wątku żeby szczytnej akcji nie zasłaniać wypowiedziami ;]
A tak zostaje buraczane życie z ziąblami na hotelach, tu się komuś obije jape za 10 zł, tam się zajara zioła i jest w pyte ![]() Akurat pan teraz stereotypy o hotelach prezentujesz swoją wypowiedź ;] Jeśli jest skierowane te zdanie do mnie :} to odpowiadam nikomu "japy" za 10 zł nie obijam, zioła nie palę ;] Panie Łukaszu jako osoba bezpośrednio zainteresowana chciałbym zapytać czy ma pan jakieś zainteresowania ewentualnie jakieś oczekiwania, których spełnienie mogło by sprawić, że jednak chętnie by pan przyszedł do PKZ na imprezę lub na jakieś zajęcia czy warsztaty? Warsztaty lub zajęcia z informatyki o sieciach lub innych interesujących tematach ;] Lub jakieś ciekawe praktyczne zajęcia z Gimpa ? intp Lub z prawa i psychologi ;] Jeśli by owa informacja doszła do mnie ;] Robi się coraz ciekawiej. Łukasz1212 pisze: "jak może dla mnie coś znaczyć miejsce, w którym nie byłem"? Czy to znaczy, że świat dla Łukasza jest NICZYM? Zatrważające... Porównanie dam zapewne zgaduje nie byłeś nigdy w Pałacu Kultury i Nauki (chodzi mi o ten w Warszawie) nie byłeś ? To jak dla ciebie PKiN może coś dla ciebie znaczyć jeśli tam w ogóle nie byłeś ? ( pomijając fakt że jest obiektem historycznym ) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:59 |