![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 13 wrz 09 Nr użytkownika: 3,454 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam serdecznie,
mam ogromna prośbę- jestem studentką dziennikarstwa i piszę pracę o Pałacu Kultury Zagłębia. Podzielcie się proszę ze mną moi szanowni współmieszkańcy DG:-) pzremyśleniami na temat tego ośrodka kultury. Interesują mnie wszystkie Wasze opinie- o wyglądzie, repertuarze, imprezach itp. Napiszcie jeszcze w ajki sposób docierają do was informacje o działalności PKZ, co sądzicie o promocji tego miejsca i czy macie może jakieś ciekawe informacje na temat tej instyucji? Z góry dziękuje za pomoc:-) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Panie Łukaszu jako osoba bezpośrednio zainteresowana chciałbym zapytać czy ma pan jakieś zainteresowania ewentualnie jakieś oczekiwania, których spełnienie mogło by sprawić, że jednak chętnie by pan przyszedł do PKZ na imprezę lub na jakieś zajęcia czy warsztaty?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:59 |