![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: nie, 13 wrz 09 Nr użytkownika: 3,454 Płeć: Kobieta ![]() |
Witam serdecznie,
mam ogromna prośbę- jestem studentką dziennikarstwa i piszę pracę o Pałacu Kultury Zagłębia. Podzielcie się proszę ze mną moi szanowni współmieszkańcy DG:-) pzremyśleniami na temat tego ośrodka kultury. Interesują mnie wszystkie Wasze opinie- o wyglądzie, repertuarze, imprezach itp. Napiszcie jeszcze w ajki sposób docierają do was informacje o działalności PKZ, co sądzicie o promocji tego miejsca i czy macie może jakieś ciekawe informacje na temat tej instyucji? Z góry dziękuje za pomoc:-) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 38 Dołączył: śro, 31 gru 09 Nr użytkownika: 3,090 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja jako mieszkaniec DG nigdy nie byłem w PKZ a mieszkam gdzieś tak koło 16 lat w DG
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Ja jako mieszkaniec DG nigdy nie byłem w PKZ a mieszkam gdzieś tak koło 16 lat w DG ![]() ![]() Nie masz się czym Człeku chełpić. Dystans do kultury jaki nam prezentujesz, nawet w dzisiejszych schamiałych czasach to wielka rzadkość. Wyobraź sobie, że prócz PKZ istnieją wokół teatry, muzea, filharmonie, galerie. Przed Tobą wielkie pole działania, a raczej ugór... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 38 Dołączył: śro, 31 gru 09 Nr użytkownika: 3,090 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie masz się czym Człeku chełpić. Dystans do kultury jaki nam prezentujesz, nawet w dzisiejszych schamiałych czasach to wielka rzadkość. Wyobraź sobie, że prócz PKZ istnieją wokół teatry, muzea, filharmonie, galerie. Przed Tobą wielkie pole działania, a raczej ugór... Człeku - nowa odmiana :] Ciekawe ![]() Po pierwsze zobacz na moją datę wypowiedzi : D Zanim coś w ogóle napiszesz na forum. schamiałych <myśli> ![]() ![]() Pragnę zaznaczyć że jako mieszkaniec DG nigdy nie byłem w PKZ ale to nie oznacza że nie wiem że są galerie, teatry intp ;] Ja mieszkam w Ząbkowicach więc mi troszkę daleko do tego PKZ ![]() I takie jedno pytanie skierowane bezpośrednio do ciebie ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Nie masz się czym Człeku chełpić. Dystans do kultury jaki nam prezentujesz, nawet w dzisiejszych schamiałych czasach to wielka rzadkość. Wyobraź sobie, że prócz PKZ istnieją wokół teatry, muzea, filharmonie, galerie. Przed Tobą wielkie pole działania, a raczej ugór... Człeku - nowa odmiana :] Ciekawe ![]() Po pierwsze zobacz na moją datę wypowiedzi : D Zanim coś w ogóle napiszesz na forum. schamiałych <myśli> ![]() ![]() Pragnę zaznaczyć że jako mieszkaniec DG nigdy nie byłem w PKZ ale to nie oznacza że nie wiem że są galerie, teatry intp ;] Ja mieszkam w Ząbkowicach więc mi troszkę daleko do tego PKZ ![]() I takie jedno pytanie skierowane bezpośrednio do ciebie ![]() Z uprzejmości odpowiadam: 1. Człek - Słownik języka polskiego, tom I A-K str. 339 2. Schamieć - Słownik języka polskiego tom III R - Ż str. 186 3. Jeśli chodzi o znalezienie Ci 15 -17-latka, który bywa w teatrze, galerii, filharmonii, muzeum - pofatyguj się do tych przybytków osobiście i sam zapytaj rówieśników czy są tam z własnego wyboru. W moich czasach uczniowie raz w miesiącu bywali w filharmonii, a randki odbywali w teatrze, kinie, muzeum lub innym przybytku kultury, a nie w centrach handlowych lub w pubach. Jesteś młody, wszystko przed Tobą. Życzę powodzenia w życiowych poszukiwaniach! Zacznij może właśnie od PKZ. Może zmienisz zdanie i przestaniesz mówić, że to miejsce dla Ciebie NIC nie znaczy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:08 |