![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzis o 17 w hali w DG swoja kampanie rozpoczyna Cimoszewicz (az dziwne ze to my jestesmy 1
![]() Pozdr -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie przesadzajcie z moim wiekiem - mam 23 lata i tez pamietam czasy pochodow - mimo ze mialem pare lat ale jako tako cos mi sie kojarzy :)
Co do wyborow to ja nikomu nie wmawiam ze ma isc i glosowac na WC - kazdy zrobi jak uwaza wg swych wlasnych przekonan jak tylko mu sie podoba. Ktos lubi Kaczynskiego, Tuska, Leppera, WC - prosze bardzo - jego sprawa. Ja osobiscie nacjonalistycznego Giertycha nie lubie wiec odpada, Kaczynski pokazal jaki potrafi byc, gdy cos mu nie gra - przy paradzie rownosci (spory minus u mnie), Lepper - wiadomo, ze odpada, pozostaje Tusk, Cimoszewicz lub Borowski (choc ten ze wzgledu na male szanse w sondazach dla mnie nie bedzie oplacalny) A wogole to chcialbym Wam przypomniec, ze sa to TYLKO wybory prezydenckie - a wiec osoby, ktora ma byc osoba reprezentatywna, taka ktora wstydu nie przyniesie, potrafi sie zachowac i ma olej w glowie. Prezydent ma obecnie zero wplywu na wladze - takze polemika nad programami (i pewnie tez - rozliczaniem przeszlosci) zajmijmi sie przy temacie wyborow parlamentarnych. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:05 |