![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,433 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 6 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzis o 17 w hali w DG swoja kampanie rozpoczyna Cimoszewicz (az dziwne ze to my jestesmy 1
![]() Pozdr -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Ciekawe tylko czemu nie przytoczyles wszystkich komentarzy, tylko te wybrane i przez dziwny przypadek tylko te nieprzychylne Cimoszewiczowi. Z takim wyborem tekstow mozesz sie spokojnie zatrudnic u Talkowskiego jako kolejny rzecznik prasowy. Zloz podanie, pewno cie przyjmie
![]() ![]() ![]() Co sie zas tyczy rozliczania historii, to wedlug mnie to wyborcy powinni rozliczyc kandydatow. Nie lubicie Cimoszewicza, to na niego nie glosujcie (ja tez na niego ani na sld nie zaglosuje - mam innych faworytow), a nie wyjezdzajcie z jakimis haslami typu PZPR = cos tam. PZPR nie ma juz od 15 lat, no chyba ze tego nie zauwazyliscie. To powoli staje sie mania co niektorych. Smiem twierdzic, ze gdyby nie bylo takiego Cimoszewicza i sld, to ani PiS ani LPR nie weszlyby w ogole do parlamentu, bo nie mialyby przeciw komu prowadzic negatywnej kampanii. Powtarzam jeszcze raz, demokratyczne wybory (a juz w szczegolnosci prezydenckie), to najlepsze rozliczenie politykow z przeszloscia. Jesli Cimoszewicz wygra/przejdzie do drugiej tury, to chyba znaczy, ze ogolowi spoleczenstwa odpowiada taka postac. Proste to jest chyba. A co do trafnych wypowiedzi kandydatow, to z pewnoscia bardziej godny zaufania od Cimoszewicza (tekst o powodzi) jest Lech Kaczynski, ktory do tych mieszkancow Warszawy, ktorzy mu sie nie podobaja mowi teksty w stylu: "Spieprzaj Dziadu". Tak, to jest prawdziwy Polak i patriota ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:06 |