![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 31 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 306 ![]() |
www.smdg.pl
Proszę o opinię na temat witryny-co się podoba , czego brakuje, co powinna zawierać- wszystko by spełnić oczekiwania internautów Ten post edytował domino033 sob, 09 sty 2010 - 21:55 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
ja bym wolał, żeby straż miejska sumiennie wykonywała swoje obowiązki a nie chwaliła się stronami internetowymi, ba na nic ta strona nie jest nikomu potrzebna. Raz dzwoniłem na straż żeby zainteresowali się bez pańskim psem ujadającym przez pare nocy na osiedlu i odpowiedzieli, że nic z tym nie mogą zrobić, a jest to ich zakichany obowiązek. Jak da mnie w obecnej formie ta funkcja jest w tym kraju nie potrzebna do niczego. Lepsza była by funkcja dzielnicowego z prawdziwego zdarzenia, który ruszy swój zad pare razy na dzień, przejdzie po osiedlu czy ktoś nie potrzebuje pomocy, czegoś nie kombinuje itp. to powinien być człowiek który ma szacunek u wszystkich, a nie tylko funkcje i uprawnienia z których korzysta według swojego uznania.
a apropo strony: jest zwyczajna, nudna i prócz numeru telefonu nie przydatna w niczym |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:17 |