Strona ani nie zachęca ani przyciąga do częstego odwiedzania ;]
Kolorystyki trzeba pogratulować ten szary ma oczywiście symbolizować coś ? Tylko teraz pytanie co ? Z tego co mi wiadomo godło miasta nie symbolizuje. <myśli> Już wiem ! Nowe samochody,(samochody policji i chyba SM mają być szare żeby wiadomo, że nas policja goni w całej UE czyli Polska też ;])
Wydarzenia trochę stare i nieaktualne ;] Sylwester już chyba był ? I dlaczego ta lista wydarzeń nie mogła być w dół większa ? ( dokładniej o co mi chodzi tabelkę zwiększyć w dół ) Ale trzeba pogratulować kalendarza wydarzeń ponieważ jest aktualny ;]
Do czego mogę jeszcze przyczepić jest ten mały niezauważalny paseczek, który po mniej dokładnym obejrzeniu bym nie zauważył ;]
I mam takie pytanko

Jak napisze do p. Prezydenta to mi odpisze czy mój e-mail zostanie wysłany w świat ? Nie wiadomo gdzie ?
Trzeba pogratulować pomysłowości zwiększenia i zmniejszenia czcionki pomysłowy sposób dla tych, którzy nie znają skrótów klawiszowych ( Ctrl plus + i Ctrl plus - daje zwiększenie i zmniejszenie czcionki. W chromie jest taki skrót. nie wiem jak jest innych przeglądarkach ;] )
Oraz jedną ale ciekawą różnicę zauważyłem ;] Ten mały znaczek(w tym wypadku godło DG) co ładuje się koło nazwy forum(tego forum) jest bardziej wyraźniejszy niż ten znaczek ze strony Straży Miejskiej ;]
Dobrze jest gdy Anglik sobie przez przypadek wejdzie na stronę SM i przeczyta w swoim rodowitym języku(j. Angielski) kilka informacji o naszym mieście ale na stronie SM tego nie ma. To po dawać tam mały znaczek polskiej flagi ? Po to żeby osoba z polskiej witryny przeszła na polską witrynę ? Takie znaczki ustawia się gdy jest na to potrzeba a nie na przyszłość ;]
To jest moja opinie oczywiście możesz się z nią nie zgadać . Jeśli kogoś obraziłem w swojej wypowiedzi przepraszam nie miałem celowo kogoś obrażać ;] w swojej wypowiedzi