![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 31 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 306 ![]() |
www.smdg.pl
Proszę o opinię na temat witryny-co się podoba , czego brakuje, co powinna zawierać- wszystko by spełnić oczekiwania internautów Ten post edytował domino033 sob, 09 sty 2010 - 21:55 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
CYTAT * Strażnik Miejski wykonując swoje zadania ma prawo do: * udzielania pouczeń, * legitymowania osób w uzasadnionych przypadkach w celu ustalenia ich tożsamości, * ujęcia osób stwarzających w sposób oczywisty bezpośrednie zagrożenie dla życia lub zdrowia ludzkiego, a także dla mienia i niezwłocznego doprowadzenia do najbliższej jednostki Policji, * nakładania grzywien w postępowaniu mandatowym za wykroczenia określone w trybie przewidzianym przepisami o postępowaniu w sprawach o wykroczenia, * dokonywania czynności wyjaśniających, kierowania wniosków o ukaranie do sądu, oskarżania przed sądem i wnoszenia środków odwoławczych - w trybie i zakresie określonych w Kodeksie postępowania w sprawach o wykroczenia, * usuwania pojazdów i ich unieruchamiania przez blokowanie kół w przypadkach, zakresie i trybie określonych w przepisach o ruchu drogowym, * wydawania poleceń, * żądania niezbędnej pomocy od instytucji państwowych i samorządowych, * zwracania się, w nagłych przypadkach, o pomoc do jednostek gospodarczych, prowadzących działalność w zakresie użyteczności publicznej oraz organizacji społecznych, jak również do każdej osoby o udzielenie doraźnej pomocy na zasadach określonych w ustawie o Policji, * obserwowania i rejestrowania przy użyciu środków technicznych obrazu zdarzeń w miejscach publicznyc Dla mnie bomba ![]() Brakuje mi na tej stronie zakładki pt. Straż Miejska pomogła mieszkańcom w:(...) Chociaż może być problem z jej zapełnieniem. pozdr... P.s. Ciekawym ile kosztuje miesięcznie prowadzenie tej potrzebnej strony za nasze piniondze? -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:17 |