![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 253 Dołączył: śro, 06 sie 03 Nr użytkownika: 4 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak poinformowaŁ nas Piotr Werner niemal pewne jest, Że Maciej Zegan bedzie walczyŁ 17 kwietnia o mistrzostwo Świata federacji WBF w DĄbrowie GÓrniczej. Rywal Polaka nie jest jeszcze znany.
Na gali maja odbyĆ siĘjeszcze dwa pojedynki o tytuŁy mistrzowskie tej organizacji oraz dwunastorundowa walka o mistrzostwo Świata w kick-boxingu z udziaŁem Cezarego Podrazy. ĹşrÓdŁo www.polskiboks.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
:)+--> QUOTE(:)) beda transmisje live na polsacie sport. I dosc duzo o tym w ogolnopolskiej tv i internecie. Wiec bedzie tez jakas promocja miasta[/quote]
ByŁem, widziaŁem, rozczarowaŁem siĘ. Dziewczyny graŁy "bez zaciĘcia", widaĆ Że chyba traktujĄ imprezĘjako rozgrzewkĘ. W KAŻDYM elemencie ustĘpowaŁy przeciwniczkom. Polski blok chyba tylko dwa razy skutecznie zatrzymaŁ atakujĄcĄ lewĄ rĘkĄ ZetovĄ (ktÓra rozegraŁa bardzo dobry mecz). BuŁgarki nie byŁy wczoraj tak wymagajĄce jak na turnieju w Warnie ale nawet tak grajĄcym przeciwniczkom nasze zawodniczki nie sprostaŁy. PublicznoŚĆ bawiŁa siĘdosyĆ dobrze, chociaŻ hala byŁa wypeŁniona w okoŁo 50 procentach. Bardzo Śmiesznie na tle reszty widowni prezentowaŁa siĘgrupka panÓw w garniakach i pod krawatami. Stawiam zŁote dukaty przeciwko garŚci ŻoŁĘdzi z Zielonej, Że na stronie UM ukaŻe siĘdzisiaj relacja, w ktÓrej co najmniej 3 razy bĘdzie wymienione nazwisko naszego prezia, ozdobiona co najmniej jednym zdjĘciem z jego obliczem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 13:56 |