![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiem że na słowo Katowice u niektórych z was włos się jeży na głowie
![]() Link jest tutaj http://smm.pl/list.html wystarczy wpisać swoje imię, nazwisko i e-mail. Mam nadzieje że staniecie na wysokości zadania! ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Vacu, ale mnie nie obchodzą eurosceptycy i euroentuzjaści, cały ten ich szum i wojenki na mnie nie robią wrażenia. Mi po prostu chodzi o to żeby w Katowicach powstała instytucja która podniesie prestiż całego regionu. Ba! nawet jestem w stanie zaakceptować że z moich podatków będzie ona finansowana, bo ile z nich mi wezmą, 2gr a może 10gr?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Vacu, ale mnie nie obchodzą eurosceptycy i euroentuzjaści, cały ten ich szum i wojenki na mnie nie robią wrażenia. Mi po prostu chodzi o to żeby w Katowicach powstała instytucja która podniesie prestiż całego regionu. Ba! nawet jestem w stanie zaakceptować że z moich podatków będzie ona finansowana, bo ile z nich mi wezmą, 2gr a może 10gr? ![]() 1) No właśnie, tylko podniesie prestiż. O ile podniesie, bo moim zdaniem podnoszenie prestiżu należałoby zacząć od rozwiązania problemu tego, że K-ce wyglądają jak jeden wielki strup. Podobnie jak inne (zwłaszcza śląskie - i nie jest to złośliwość z mojej strony, popatrz na Bytom albo Rudę Śląską) miasta regionu. A potem jak już będziemy mieli ładne i czyste miasta, pracę, wysokie pensje, filharmonię i muzeum to dopiero wtedy przyjdzie czas na BIPE. Po kolei. 2) Ty mówisz 2 czy 10 groszy a ja mówię poczytaj ile kosztuje cała brukselska biurokracja (w tym te biura). Za te pieniądze pewnie nie tylko Katowice można by "rozruszać". Ja generalnie jestem przeciwnikiem wszelkiej biurokracji więc dla mnie każdy dodatkowy urzędnik to kasa wywalona w błoto a i utrudnienia często różne powoduje. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:56 |