![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiem że na słowo Katowice u niektórych z was włos się jeży na głowie
![]() Link jest tutaj http://smm.pl/list.html wystarczy wpisać swoje imię, nazwisko i e-mail. Mam nadzieje że staniecie na wysokości zadania! ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Wiem że na słowo Katowice u niektórych z was włos się jeży na głowie ![]() Link jest tutaj http://smm.pl/list.html wystarczy wpisać swoje imię, nazwisko i e-mail. Mam nadzieje że staniecie na wysokości zadania! ![]() Może przybliżysz nam cele takiego przedstawicielstwa? Również koszty utrzymania tegoż? Wszyscy polscy uroparlamentarzyści mają na terenie Polski swoje biura poselskie, w których w czasie dyżurów spotykają się z obywatelami, nie mogącymi pofatygować się do Brukseli. Po co nam następne siedziby, gabinety, sekretarki, szyldy, samochody? NIE PODPISZĘ, PONIEWAZ JESTEM PRZECIWNIKIEM ROZROSTU ADMINISTRACJI. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Może przybliżysz nam cele takiego przedstawicielstwa? Również koszty utrzymania tegoż? Wszyscy polscy uroparlamentarzyści mają na terenie Polski swoje biura poselskie, w których w czasie dyżurów spotykają się z obywatelami, nie mogącymi pofatygować się do Brukseli. Po co nam następne siedziby, gabinety, sekretarki, szyldy, samochody? NIE PODPISZĘ, PONIEWAZ JESTEM PRZECIWNIKIEM ROZROSTU ADMINISTRACJI. Koszty utrzymania pokrywa w całości Bruksela. Natomiast takie przedstawicielstwo daje ogromny kop prestiżowy dla miasta na tle Europy. Dla naszego regionu tego typu instytucje są bardzo potrzebne aby zrzucić łatkę regionu typowo górniczego i przemysłowego. Nie chcesz nie głosuj, nikt Cię nie zmusza ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: pon, 19 lis 07 Nr użytkownika: 886 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Koszty utrzymania pokrywa w całości Bruksela. No tak bo Bruksela te pieniądze sobie tworzy. ![]() Już niedługo bedziemy płatnikami netto i nie tylko w Polsce będziemy siedziby PE budować ale też sponsorować innym. -------------------- www.zaglebiedabrowskie.org
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:56 |