![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: sob, 26 sty 08 Nr użytkownika: 1,058 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Można prosić o jakiegos prowadzącego doping ,który zna się na siatkówce?Bo na prowadzniu dopingu to on sie zna,nie przeczę,ale to nie jest doping
na piłkę siatkową.90% dopingu sie opiera na przyspiewkach,a powinno na tym żeby się hala dołączyła.Z serdecznymi pozdrowieniami,Grzesko.Może to wyjaśnimy na jakiśm spotkaniu,bo to nie jest moje odrebne zdanie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: sob, 26 sty 08 Nr użytkownika: 1,058 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sędzina,rzeczywiście skandaliczna.Swoimi niezdecydowanymi decyzjami wprowadziła niezłe zamieszanianie.Zauwazyłaem,że czekała na decyzję bocznych.A jak raz zadecydowała u nas antenkę,to nie widziała,że boczny wcześniej pokazał dla nas.Po konsultacji zmieniła decyzję.Powinni ją wywalic do 3 ligi.A to co nasze laski zrobiły to brak słów.No ,ale to laski,hehe.A doping? Hmmm.Śmieją się ze mnie,że Piła była 3x głosniejsza od nas.Zwaliłem to na akustykę hali,że bliżej siedzieli itd.Ale dla mnie tez skandaliczny.Na śiatkówce trzeba reaagować na to co sie dzieje na boisku.Przy stanie 22;21 gdy nas Piła dochochodziła jakies przespiewki to bzdura.doping ma byc taki ,żeby sie hala dołczyła,żeby porwać halę.A tu obojetne kto prowadzi nic sie nie zmienia.Dalej 90% to przyśpiewki ludowe.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:16 |