![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czego wedŁug Was brakuje w Dabrowie GÓrniczej??? I co naleŻaŁoby wybudowaĆ wpisujcie swoje propozycje. WedŁug mnie w Naszym Miescie brakuje np.
-Radia (co jest dziwne jak na 130 tys. miasto), - nie ma porzĄdnej duzej dyskoteki , gdzie moŻna ruszyĆ na weekendowa noc :4: , jest tylko Graffiti, ale to za maŁe i muzyka rockowa( wpadam tam czasami i lubie sie tam bawiĆ), ale chodzi mi o coŚ w stylu dawnego MegaGinu, lub sosnowieckiej Galerii , czy chorzowskiej Piramidy. Gdyz obecnie wiele osÓb jezdzi i wydaje kase na dyskotekach poza DG. -Brakuje tez jakiegoŚ klubu stedenckiego. -A przede wszystkim brakuje DWORCA!!! -Jakby byŁo wiecej kaski to moŻna by zbudowaĆ stadion tak za 30 mln na 15 tys( a zlikwidowaĆ obecny na Konopnickej i ten ZagŁebianki koŁo Ksawery gdyŻ jest zupeŁnie bezuŻyteczny. To moje pomysŁy , a jakie sĄ wasze? :afro: Ten post edytował kwintosz wto, 05 lut 2008 - 19:45 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 162 Dołączył: wto, 19 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza (CENTER) Nr użytkownika: 9 ![]() |
Tak brakuje nam tego dworca bardzo i jeŚli by miaŁ juŻ byĆ to tylko i wyŁĄcznie tam gdzie kiedyŚ planowano czyli w okolicach wiaduktu.
teraz kiedy mamy centrum administracyjne chyba najlepsze w caŁej Europie. PiĘknie by byŁo gdyby podbijaŁo sie pod niego pociĄgiem,przechodzĄc przez dworzec najlepszy w Europie (myŚlĘ, Że taki bĘdzie jeŚli bĘdzie ale nie za kadencji thala). Wtedy na pewno zatrzymywaŁyby siĘwszystkie pociĄgi ktÓre aktualnie omijajĄ nasze miasto bo po co zatrzymywaĆ siĘna takim wieŚniackim dworcu -------------------- Naprzód do walki o wysokie urodzaje, o rozkwit rolnictwa ! Do walki o szczęście i dobrobyt narodu !
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:30 |