![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 13 Dołączył: wto, 10 lis 09 Nr użytkownika: 3,545 Płeć: Mężczyzna GG: 10375113 ![]() |
Firma MONAVIE organizuje otwarte spotkanie w sprawie pracy, dn. 24 listopada o godz. 17.30.
Adres: Centrum bezpłatnych masaży, sala szkoleniowa, ul. Kościuszki 27 (budynek naprzeciwko ZUS-u, wejście od strony parku). Jeśli interesuje Cię to ogłoszenie, a nie możesz przybyć, napisz do mnie wiadomość, a podam inne terminy spotkań, które odbywają się co jakiś czas. ZAPRASZAMY! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Ktoś kiedyś wymyślił prosty system sprzedaży:
PRODUCENT ==> HURTOWNIK/DYSTRYBUTOR ==> DETALISTA Jeśli jestem detalistą to interesuje mnie za ile towar dostanę od hurtownika i ile marży będę mógł dorzucić. Obecnie często pośrednik jest eliminowany co nie zmienia faktu, że jest to system prosty i sprawdzony. Jak dla mnie to wszelkie inne sposoby sprzedaży, tym bardzie skomplikowane i zagmatwane (bonusy, jakieś dziwne zależności) powstały tylko w celach manipulacji. Takie jest moje zdanie, nie zmienię go, ktoś może się nie zgadzać ale "mi to lotto" ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:10 |