![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: sob, 26 sty 08 Nr użytkownika: 1,058 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Można prosić o jakiegos prowadzącego doping ,który zna się na siatkówce?Bo na prowadzniu dopingu to on sie zna,nie przeczę,ale to nie jest doping
na piłkę siatkową.90% dopingu sie opiera na przyspiewkach,a powinno na tym żeby się hala dołączyła.Z serdecznymi pozdrowieniami,Grzesko.Może to wyjaśnimy na jakiśm spotkaniu,bo to nie jest moje odrebne zdanie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: wto, 10 lut 09 Skąd: DG forever Nr użytkownika: 3,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Oglądałem w TV i doping był raczej średni, a ilekroć widzę KK na występach w naszej hali odnoszę wrażenie, że KK nie jest na meczu, tylko wykonuje założenia przedmeczowe bez względu na to co dzieje się na boisku. Z Muszyną był dobry doping, bo publiczność nie zwracała uwagi na to co robi KK tylko dopingowała dziewczyny. Co do postawy dziewczyn, to wcale nie grały tak źle, tylko były nieco pogubione, ale to już jest rola trenera. Zgadzam się z tym co powiedział jeden z komentatorów TV - w grze Dąbrowy brakowało myśli taktycznej...
Na koniec uważam, że kibicowanie tyłem do boiska jest ujmując to kulturalnie niekulturalne. Pytanie na koniec: Jeździcie kibicować dziewczynom, czy po to żeby was chwalili? -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:47 |