![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szlagier kolejki w hali "Centrum"
ENION Energia MKS Dąbrowa Górnicza -Bank BPS Muszynianka Fakro Muszyna środa 18 listopada godz. 18.00 Pojedynek pierwszej i drugiej drużyny po czterech kolejkach PlusLigi Kobiet i pierwszy bardzo mocny przeciwnik naszych siatkarek z plejadą gwiazd reprezentacji Polski i jedyna okazja żeby zobaczy na żywo tyle brązowych medalistek Mistrzostw Europy w jednym miejscu! Bilety 10 zł 5 zł - ulgowe PS Tylko, żeby pojedynek był dłuższy niż samo wymówienie nazw obu ekip ![]() To ile tych medalistek zobaczymy jutro ? -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
CYTAT KONFERENCJA PRASOWA Aleksandra Jagieło (kapitan Bank BPS Muszynianka Fakro Muszyna): Gratuluje zespołowi z Dąbrowy. Zagrały świetnym piłkami zwłaszcza w kontrze. Dal nas to był bardzo zimny prysznic, mam nadzieje, że wyciągniemy z tego meczu wnioski i zapomnimy o nim jak najszybciej. Nie byłam zaskoczona postawą rywalek. Wiedziałyśmy że zespół z Dąbrowy ma dobre zawodniczki i jak im się da pograć to będzie ciężko. I pokazały że potrafią grać bardzo dobrze zagrywką. Miałyśmy sporo problemów z przyjęciem, nasza zagrywka nie robiła krzywdy. Bardzo dobrze zagrała Magda, rozrzucała piłki i nie mogłyśmy nic zablokować, a dziewczyny kończyły. Magdalena Śliwa (kapitan Enion Energia MKS Dąbrowa Górnicza): Ja sobie lepszego prezentu wymarzyć nie mogłam wymarzyć, jaki mi zrobiły dziewczyny. Grały dzisiaj rewelacyjnie. Zagrałyśmy zespołowo, w każdym elemencie gry dominowałyśmy. Cieszę się że w drugim secie z tak ciężkiego wyniku wyszłyśmy i wygrałyśmy ten set. Bardzo się cieszę i mogę dodać, że w poniedziałek żartowałyśmy że jesteśmy do środy viceliderem ale nikt się w 100% nie spodziewał że możemy taką niespodziankę zrobić. Dziękuje dziewczynom, że pomogły mi dzisiaj i zagrałyśmy naprawdę fajnie. Bogdan Serwiński ( trener Banku BPS Muszynianka Fakro Muszyna): Gratulacje dla zespołu Dąbrowy. Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka. Wydawało się dzisiaj, że tak jak w Bydgoszczy drużyna potrafi się w każdym momencie zmobilizować, ale akurat dziś próba mobilizacji nie przyniosła skutku. Dąbrowa grała coraz lepiej, my byliśmy coraz bardziej zdenerwowani i wynik jest taki jaki jest. Tak jak Ola powiedział z każdej sytuacji trzeba wyciągać wnioski i będziemy wyciągać wnioski z tego meczu. Waldemar Kawka (trener Enion Energia MKS Dąbrowa Górnicza): Powiem szczerze że przed meczem chcieliśmy trochę napsuć krwi Muszynie. Jestem zbyt szczęśliwy by coś powiedzieć sensownego. Na pewno dla nas to jest wielka sprawa że wygraliśmy z Muszynianką, ale też wiem jaka trudna sytuacja jest zespołu który przygotowywał się w okrojonym składzie, dziewczyny są po długim pobycie na kadrze. Myślę że nam było łatwiej. Chwała mojemu zespołowi że potrafił walczyć właściwie zrealizowaliśmy sobie wszystkie założenia przedmeczowe. Myślę że stąd taki wynik. Mecz wcale nie był łatwy. inf. własna |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 17:36 |