![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: nie, 28 wrz 08 Skąd: MDC Nr użytkownika: 1,492 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Myślę, że wielu już zastanawiało się gdzie tu oddać swój zepsuty samochód, żeby było tanio szybko i profesjonalnie
![]() ![]() ![]() Napiszcie jeszcze co Wam naprawiali, żeby wszystko było jasne ![]() Ten post edytował piotrMDC nie, 28 wrz 2008 - 04:29 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: pią, 06 lis 09 Nr użytkownika: 3,540 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam. Zdecydowanie wszystkim odradzam warsztat Zomar Perfect Service na Al.Zagłębia Dąbrowskiego. Partacze i zdziercy niemiłosierni! Po pierwsze wymieniali mi tarcze i klocki hamulcowe, a kiedy zdjąłem koło w domu żeby zobaczyć jak to zrobili, okazało się, że połamali mi szpilki! Pojechałem im to powiedzieć to oczywiście facet z biura wszystkiego się wyparł, a ewidentnie miałem te szpilki wcześniej! Druga sprawa odpowietrzali mi układ chłodzenia i urwali odpowietrznik, a w zamian coś w tą dziurę wsadzili żeby go zatkać! Oczywiście gostek twierdzi, że to nie oni, kłamie w żywe oczy! Trzecia sprawa, ustawiali zbieżność kół - po 2 dniach samochód zaczęło lekko ściągać na prawo, pojechałem powiedziałem co się dzieje, niby sprawdzili i powiedzieli, że opona jest już zjechana z jednej strony, bo nie było zbieżności. Wydało mi się to dziwne, bo z miesiąc przed tym wymieniałem opony! Sprawdziłem to sam w domu, weszłem do kanału i okazało się, że nie dokręcili śrub po ustawieniu zbieżności! Normalnie masakra ten warsztat, a ten gostek z biura to już porażka całkowita! Jak się ktoś nie zna to wciśnie mu wszystko co powie, a jak coś się znasz to nie chce z Tobą rozmawiać. Ewidentnie ich wina, spartaczyli każda robotę jaka tam robiłem i według nich to nie oni są winni! A kasy sobie za ta partaninę liczą kosmiczna!!! ODRADZAM KAŻDEMU TEN WARSZTAT! OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!! Pozdrawiam!!!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 00:24 |