![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 500 Dołączył: czw, 04 wrz 03 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 19 ![]() |
MyĹ�lÄ� Że dla wielu osÓb zainteresowanych (i nie tylko) jest to temat rzeka. WyraŻajcie swoje opinie dotyczÄ�ce tej kwestii. Powinna rozwinÄ�Ä� siÄ� ciekawa dyskusja. ByĹ�o, jest i bÄ�dzie - zawsze ZAGĹ�Ä�BIE !!!
Ten post edytował kwintosz sob, 30 wrz 2006 - 15:51 -------------------- Ten kraj to jest po prostu Polska
W tym kraju możesz ukraść, nigdy dostać Odwrócony do góry nogami raj Ten kraj, ten kraj, ten kraj ... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 36 Dołączył: pon, 18 lip 05 Nr użytkownika: 155 ![]() |
jestem kibicem a zarazem graczem zagŁebia (mam 15 lat) :) BYŁO JEST I BĘDZIE ZAGŁEBIE!!!!!! wrzucajcie jakies ciekawostki o zagŁĘbiu bo ogÓlnie maŁo siĘdzieje na tym forum(co nie jest za ciekawe).Czy was teŻ dziwi transfer ujka do GKS beŁchatÓw,chociaŻ jego transfer byŁ nieunikniony to myslaŁem Że jeszcze przez jakiŚ czas bĘdzie wzmacniaŁ skŁad ZAGŁĘBIA.Teraz z cierpliwoŚciĄ czekam na wejŚcie ZAGŁEBIA do 1 ligi.(sŁyszaŁem z wiarygodnych ĹşrÓdeŁ 8) Że ZAGŁĘBIE w tym sezonie planuje przejŚcie do 1 ligi).To byŁoby speŁnienie marzeĹ wielu kibicÓw
pozdro piszcie ciekawostki o ZAGŁEBIU ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- iśc swoją drogą nie dac satysfakcji wrogom!!
(molesta-"isc swoją drogą") to rap gra człowieku!!!!!!!! (molesta-"rap gra") |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 13:39 |