![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pon, 19 paź 09 Nr użytkownika: 3,505 Płeć: Kobieta ![]() |
Gdzie udają się trzydziestolatkowie, gdy mają ochotę napić się piwa w miłym towarzystwie, a towarzystwo to ma troszkę więcej niż 20 lat?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
I po przeciwnej stronie Passe. Wstęp od 21 lat i jest to przestrzegane, piwa nie sprzedają ludziom którzy wyglądają za młodo ![]() kolejna nie zrozumiała dla mnie selekcja. Przecież w tym kraju drosły człowiek to taki po 18 roku życia. Jeżeli właściciele tych nędznych spelun uważają, że 21 latek jest tak dużo bardziej dojżały od 18 latka, to oznacza to, że sami mają inteligencje tostera. Sam mam już bliżej 30 stki niż 20 stki i też ciężko mi znaleść w DG, miejsce gdzie można by w spokoju, normalnej atmosferze w nie śmierdzącym lokalu, posłuchać dobrej muzy, wypić dobrego drina i zjeść coś ciekawego. Może za 10 lat i 12 hipermarketów co do starstrefy, rzeczywiście niby potencjał jest, tylko jak byłem tam w piątkowy majowy wieczór, to były 3 osoby na krzyż i wiejsko-polo na parkiecie Ten post edytował savalas czw, 22 paź 2009 - 12:30 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pon, 19 paź 09 Nr użytkownika: 3,505 Płeć: Kobieta ![]() |
Mimo wszystko trzeba będzie sprawdzić tą StarSferę, bo już od kilku osób słyszałyśmy , że warto
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:59 |