Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: gdzie bywają 30-latkowie?
Forum Mieszkańców Dąbrowy Górniczej > Dąbrowa Górnicza > Impreza
margo
Gdzie udają się trzydziestolatkowie, gdy mają ochotę napić się piwa w miłym towarzystwie, a towarzystwo to ma troszkę więcej niż 20 lat?
Leszek
Do Hipnozy, ale to trochę daleko wink.gif
savalas
do nocnego na manhatanie biggrin.gif
margo
A gdzie ta Hipnoza się znajduje? A w Dąbrowie naprawdę nie ma takich miejsc??
yoopiter
zdaje się, że w Katowicach, a co do Dąbrowy to ja w ogóle nie znam żadnych klubów, więc mogę podsunąć sosnowiecką Zakręconą smile2.gif
Rysiu_dg
I po przeciwnej stronie Passe. Wstęp od 21 lat i jest to przestrzegane, piwa nie sprzedają ludziom którzy wyglądają za młodo wink.gif
Leszek
Tak, Hipnoza to Katowice - Pl. Sejmu Śląskiego (budynek GCK). Zakręconą też mogę polecić. Kiedyś można było spokojnie posiedzieć w Max Mario - ale parę lat tam nie byłem, więc nie wiem, jak teraz.
Dave
Ja mimo wszystko na piwko w "starszym towarzystwie" (w sumie to nie tylko piwko, bo w domyśle jest to <Club&Restauracja>) polecam StarSferę pod Pałacem Kultury. Jak tam poszedłem niedługo po otwarciu (jakoś w lutym?) to byłem baaardzo zaskoczony, że taki lokal się kiedyś marnował. Szkoda troszkę tylko, że on tak jest schowany w tym centrum i to "pod ziemią".
savalas
CYTAT(Rysiu_dg @ śro, 21 paź 2009 - 14:49) *
I po przeciwnej stronie Passe. Wstęp od 21 lat i jest to przestrzegane, piwa nie sprzedają ludziom którzy wyglądają za młodo wink.gif

kolejna nie zrozumiała dla mnie selekcja. Przecież w tym kraju drosły człowiek to taki po 18 roku życia. Jeżeli właściciele tych nędznych spelun uważają, że 21 latek jest tak dużo bardziej dojżały od 18 latka, to oznacza to, że sami mają inteligencje tostera. Sam mam już bliżej 30 stki niż 20 stki i też ciężko mi znaleść w DG, miejsce gdzie można by w spokoju, normalnej atmosferze w nie śmierdzącym lokalu, posłuchać dobrej muzy, wypić dobrego drina i zjeść coś ciekawego. Może za 10 lat i 12 hipermarketów

co do starstrefy, rzeczywiście niby potencjał jest, tylko jak byłem tam w piątkowy majowy wieczór, to były 3 osoby na krzyż i wiejsko-polo na parkiecie
margo
Mimo wszystko trzeba będzie sprawdzić tą StarSferę, bo już od kilku osób słyszałyśmy , że warto
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2025 Invision Power Services, Inc.