![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ale niesamowita cisza przed tym meczem
![]() Kosz na forum rządzi ! -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
CYTAT WYPOWIEDZI POMECZOWE Katarzyna Mroczkowska (kapitan Impel Gwardii Wrocław) - Jesteśmy bardzo zadowolone z meczu zwłaszcza ze zwycięstwa tym bardziej że nie byłyśmy faworytem tego spotkania. Myślę że to dobra inauguracja sezonu chciałybyśmy tak grać w każdym meczu , walczyć mieć dużą radość z gry i jeśli będziemy skuteczne, wygrywać. Magdalena Śliwa (kapitan Enion Energii MKS Dąbrowa Górnicza) – no niestety nam zabrakło tego o czym mówi Kasia. Ze strony jej zespołu było więcej waleczności. Myślę że nas na początek trema zjadła bo wiedziałyśmy że publiczność hucznie przyjdzie na naszą halę. Wiadomo że to nie jest usprawiedliwieniem bo wiadomo że mecz trwał długo. W tym meczu ewidentnie było widać że kto zagrywa ten wygrywa i tym przegrałyśmy .Miałyśmy spore problemy z przyjęciem zagrywki i myślę że to zaważyło na tym że nie grałyśmy tego co byśmy chciały Rafał Błaszczyk ( trener Impel Gwardii Wrocław) - Ja gratuluje swojemu zespołowi że tak dzielnie się spisały. Siatkówka jest grą zespołową. Dzisiaj ten zespół grał tak swobodnie bo poprowadziła go tak świetna zawodniczka jaką jest Kasia Mroczkowska. Nastawialiśmy się na dużą walkę, duże zaangażowanie, dziewczyny wykonały kawał bardzo dobrej pracy i to przełożyło się na wynik. Zespół który był po drugiej stronie to drużyna która w następnych spotkaniach na pewno będzie grała bardzo dobrze, poza tym nie da się ukryć że były w trudniejszej sytuacji niż my. Rozpoczęcie miały przed własną publicznością – to takie dodatkowe emocje które niekiedy przeszkadzają a my to po prostu wykorzystaliśmy . Waldemar Kawka ( trener Enion Energii MKS Dąbrowa Górnicza) – Gratuluje zespołowi Gwardii postawy na boisku. Na pewno walczyła i zaprezentowała się bardzo korzystnie. Nie tak wyobrażaliśmy sobie inauguracje na naszej hali tym bardziej przed telewizją. Ten mecz pokazał że w tej lidze z nikim nam, nie będzie łatwo, że każdy kto tutaj przyjedzie albo my pojedziemy na wyjazd będzie chciał z nami wygrać. W tej lidze tak się gra – trzeba zostawić zdrowie i trzeba walczyć od pierwszych do ostatnich minut. W statystykach tego meczu tak naprawdę ciężko znaleźć zwycięzcę. Nam zabrakło w ważnych momentach determinacji , zabrakło takiej zawodniczki jaką jest Kasia Mroczkowska. W ważnych momentach nie znalazła się osoba która wzięłaby ciężar gry na siebie. Nasz środki są za małe by przy takim poziomie przyjęcia grać. Spodziewaliśmy się ze strony Gwardii trudnej zagrywki. Dzisiaj nam się nie udało dobrze przyjmować, chociaż też najgorzej nie było. Przełkniemy ta gorzką pigułkę i mam nadzieje dalej będzie lepiej. inf. własna Ten post edytował Padziu pon, 26 paź 2009 - 22:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:20 |