![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 107 Dołączył: nie, 16 wrz 07 Skąd: D.G Gołonóg Nr użytkownika: 812 Płeć: Mężczyzna GG: 7863501 ![]() |
Dlaczego ogłoszono żałobę narodową z powodu piątkowego wypadku w kopalni i dlaczego rodziny dostają tak wysokie odszkodowania (pomijam odszkodowanie z samej kopalni) od rządu i innych instytucji np:CARITAS ???
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ponieważ z swojej kieszeni będą musieli płacić za leczenie 400 tysięcy wiec jakby nie patrzeć 350tys. zł będą w plecy. Ktoś jeszcze chce prywatnej (PeOwskiej) służby zdrowia ?!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Tak ja chcę takiego systemu opieki zdrowotnej. A więc zdrowie i pogoda dla bogaczy?Ale o co Ci chodzi??? Skoro tak się dopominasz, to choć niechętnie, ale powiem wprost:1. Założyłeś temat z bykiem - pisze się NIE ROZUMIEM Gdy dorosniesz, nauczysz się pisać.2. Gdy dorośniesz zrozumiesz również, że śmierć jest nieodwracalna, a życie ludzkie nie ma ceny. Górnicy zginęli w niskoopłacanej pracy. Być może z winy czyjegoś zaniedbania lub ryzykanctwa dla pieniędzy. Przeważnie byli to mężczyźni w młodym wieku. Zostawili rodziny, często bez środków do życia. Czy tak trudno zrozumieć, że państwo im pomaga w tragicznej sytuacji? Myslę, że nie straciłeś nikogo z bliskich, bo jesteś zbyt młody. Czas szybko biegnie, więc wkrótce dorośniesz.I tylko to miałem na mysli.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 107 Dołączył: nie, 16 wrz 07 Skąd: D.G Gołonóg Nr użytkownika: 812 Płeć: Mężczyzna GG: 7863501 ![]() |
Przeważnie byli to mężczyźni w młodym wieku. Zostawili rodziny, często bez środków do życia. Czy tak trudno zrozumieć, że państwo im pomaga w tragicznej sytuacji? Myslę, że nie straciłeś nikogo z bliskich, bo jesteś zbyt młody. Czas szybko biegnie, więc wkrótce dorośniesz.I tylko to miałem na mysli.
O czym Ty człowieku piszesz???Gdybym mnie się coś przytrafiło,to też zostawiam swoją rodzinę bez środków do życia.Ciekaw jestem,czy wtedy moi najbliżsi dostaną taką pomoc od państwa? Ten post edytował camillo śro, 30 wrz 2009 - 20:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:55 |