![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: śro, 30 wrz 09 Nr użytkownika: 3,478 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam serdeczenie
![]() Jeśli źle umieściłem swój temat to przepraszam ale jestem od dziś na forum. Proszę o infomacje jak się dostać najszybciej z DG do Katowic (okolice ronda) aby zdążyć tam na tramwaj bezpośredni do Bytomia na ulicę Wrocławską. lub Może ktoś się orientuje czy jeździ z DG jakiś przewóz do Bytomia. Bardzo dziękuje jeśli ktoś pomoże ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: śro, 30 wrz 09 Nr użytkownika: 3,478 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mnie interesuje dojazd na ulicę Wrocławską ( okolice kopalni po prawej stronie, a po lewej stacja BP) to jest główna ulica którą się jedzie powiedzmy w kierunku gliwic.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Mnie interesuje dojazd na ulicę Wrocławską ( okolice kopalni po prawej stronie, a po lewej stacja BP) to jest główna ulica którą się jedzie powiedzmy w kierunku gliwic. http://rozklady.kzkgop.pl/cgi-bin/kzkgo.cgi?data=2009-10-01&godzina=10&minuty=07&submit=Szukaj&start=468&koniec=392&wyj_przyj=wyj&czas_na_przesiadke=2 Ten post edytował vacu śro, 30 wrz 2009 - 20:09 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:11 |